Νέα παρέμβαση διεθνούς εμβέλειας του Μητσοτακη υπέρ του πιστοποιητικού εμβολιασμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή μάχη δίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός υπέρ του φακελώματος των πολιτων διεθνώς, ώστε να καθιερωθεί το πιστοποιητικό εμβολισμου διεθνώς, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλανο.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός που το καλοκαίρι είχε ανοίξει τα ελληνικά σύνορα σε κάθε καρυδιάς τουρίστα τωρα βγαίνει στα κάγκελα και ζητάει πιστοποιητικό εμβολισμου για να μπορεί να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλανο.

Η πρόταση του παρολο που έχει προκαλέσει διεθνή κατακραυγή, απόηχος της οποίας είναι και οι επιθέσεις που δέχεται από κορυφαια διεθνή sites για την υπέρκομψη εμφάνιση του με το στήθος φορά παρτίδα στον πρόσφατο εμβολιασμό του, έχει την στηρίξη του λόμπυ των πολυεθνικών των αεροπορικών εταιρειών που στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού βρήκαν τον καλύτερο ντιλερ τους.

https://twitter.com/avgerinosx/status/1351279730952187906?s=21

Έτσι σήμερα δημοσιεύεται άρθρο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με θέμα την πρόταση της Ελλάδας για τη δημιουργία ενός κοινά συμφωνημένου, πρότυπου ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού σε ολόκληρη την Ε.Ε., στα αγγλικά στην πανευρωπαϊκή ιστοσελίδα Euractiv και στα γερμανικά στην ιστοσελίδα Das Morning Briefing.

Υ.Γ. Αυτοί είναι ικανοι να του απονείμουν και ειδικό βραβείο Νόμπελ με την αιτιολογία ότι έσωσε τα διεθνή ταξίδια με την πρόταση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ