Ηχηρο χαστούκι Πούτιν στις προχειρότητες Μητσοτακη – Διεθνής διασυρμός της χώρας μας σε μια ιστορική για το έθνος μας, στιγμή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι δυνατόν να είναι τόσο ανεύθυνοι στο Μαξίμου ώστε να στείλουν πρόσκληση στον πρόεδρο Πούτιν και να το ανακοινώσουν δημόσια χωρίς να έχει προηγηθεί πρώτα κάποια διπλωματική επικοινωνία ώστε να βολισκοπηθει ο πρόεδρος Πούτιν σχετικά με το αν θα ήθελε και μπορούσε να παραβρεθεί στην παρέλαση της Αθήνας στις 25 Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση;

Ο διασυρμός συνεχίζεται: Ράπισμα Πούτιν σε Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου

Ηταν προσωπική ιδέα του Κυριακου Μητσοτακη ή τον παρέσυραν κάποιοι στο να πέσει σε μια τέτοια παγίδα; Αφού πρώτα παρέκαμψε την Αικατερινη Σακελλαροπούλου που σαν ΠτΔ της χώρας επρεπε εκείνη να προσκαλέσει τον πρόεδρο Πούτιν στη χώρα μας, ο Μητσοτάκης προχώρησε και σε δημόσια ανακοίνωση της πρόσκλησης χωρίς να υπάρχει κάποια διερεύνηση από πριν των προθέσεων του προέδρου Πούτιν ώστε να αποφευχθεί το διεθνές ρεζιλίκι στο οποιο οδηγήθηκε η χώρα μας μετά την άρνηση του προέδρου Πούτιν να παραβρεθεί στην παρέλαση των Αθηνών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Παρέλαση 25η Μαρτίου: Επικίνδυνα παιχνίδια της κυβέρνησης Μητσοτακη με το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιπόλαιη στάση του, χάρισε μια τεράστια διπλωματική νίκη στην Τουρκια καθώς σε όλη την υφήλιο παίζει η είδηση ότι ο Πούτιν αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα για να μην δυσαρεστηθεί τον Ερντογαν. Για οποιο λόγο και αν αρνήθηκε την πρόσκληση ο Πούτιν, αυτή είναι η άποψη που πιστεύουν όλοι πλέον. Και αυτό μόνο καλό δεν είναι για την χώρα μας.

Γιατί ήταν ιστορική η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2018; (Βίντεο)

Εκτος βέβαια και αν στόχος του Μητσοτακη είναι ο ευτελισμός και η αποδόμηση των στρατιωτικών παρελάσεων και όλο αυτό αποτελεί ένα σχέδιο προς την εκπλήρωση αυτού του στόχου. Αλλωστε οι εθνομηδενιστές πλέον αποτελούν σημαντική τάση, ισως και κυρίαρχη στη σημερινή κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη. Και επιπλέον έχουν και γερο πάγκο μέσα στη ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ