Εμείς και η Τουρκία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία στη προσπάθειά της να απλωθεί σε γειτονικά κράτη και όχι μόνο, εκτός από τις γενοκτονικές δολοφονίες Ποντίων, Αρμενίων και Κούρδων, έχει προβεί και σε μαζικές δολοφονίες με την εισβολή στη Κύπρο, στη Συρία με πλιάτσικο επί πρόσθετα στα πετρέλαια, στο Ιράκ, στην Αρμενία, στη Λιβύη, αλλά και με υποστήριξη σε τρομοκρατικές ενέργειες του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάζουμε συχνά-πυκνά ότι στην αιμοδιψή Τουρκία κάνουν πλάτες:

Η ηγεσία της Γερμανικής ΕΕ.

Η Μεγάλη Βρετανία.

Η Ισπανία, η Μάλτα, η Πολωνία, η Ουγγαρία.

Η Ιταλία, η οποία επί πρόσθετα προχωρά σε χάραξη ΑΟΖ με Λιβύη.

Η Λιβύη με το Τουρκο-Λιβυκό μνημόνιο και όχι μόνο.

Το Πακιστάν και το Αζερμπαϊτζάν.

Ο επί κεφαλής του ΝΑΤΟ.

Ο τέως Πρόεδρος Τραμπ.

Ο νέος Πρόεδρος Μπάϊντεν έκανε ήδη στροφή υπέρ Τουρκίας.

Αλλά και στην Ελλάδα:

· Η κυβέρνηση αρνήθηκε να ενεργοποιήσει τα σχέδια του ΥΠΕΘΑ για αποτροπή του Oruc Reis και ο Υπέρκομψος άφησε ανενόχλητους τους Τούρκους να γκριζάρουν θαλάσσιες περιοχές, απεμπολώντας ταυτόχρονα το δικαίωμά μας για τα 12 ν.μ.

· Ο Μωϋσής αρνείται πεισματικά να κάνει αμυντικές συμφωνίες με φίλια κράτη, όπως η Γαλλία, αλλά και να εκμεταλλευτεί την αναγνώριση από τη Ρωσία του δικαιώματός μας για τα 12 ν.μ.

· Ο ΥπΕξ Δένδιας στη προσπάθεια του να σώσει ό,τι μπορεί δέχεται συνέχεια τρικλοποδιές από τον Υπέρκομψο.

· Συγκεκριμένοι βουλευτές κάνουν πλάτες στη Τουρκία.

· Ορισμένα πετσοΜΜΕ κάνουν πλάτες στη Τουρκία και στα φιλότουρκα Σημιτο-τσιτάχ, ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

· Το ΕΛΙΑΜΕΠ κάνει πλάτες στη Τουρκία.

· Η κυβέρνηση μάλωσε την εφημερίδα «δημοκρατία» που τόλμησε(!) να αντιμιλήσει στον Ερντογάν.

· Σε παρόμοιο μήκος κύματος και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα που μάλωσε τον δημοσιογράφο Τέλλογλου – Μας βλέπει ως μπανανία τους γιατί μάλλον θεωρεί ότι στη χώρα του κυβερνούν ακόμα ο Γκαίμπελς, ο Ες, ο Χίμλερ και ο Γκέρινγκ.

· Οι Τούρκοι δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία ότι ύψωσαν σημαία κατοχής στις θαλάσσιες περιοχές που γκριζάρισαν – Τσιμουδιά από Μωϋσή!

· Οι υπερπατριώτες μακεδονομάχοι του Υπέρκομψου δεν τολμούν να κάνουν έρευνες στις ίδιες θαλάσσιες περιοχές που έκαναν οι Τούρκοι – Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι συμφωνήθηκε προκαταβολικά η εκχώρηση κυριαρχίας και υποθαλάσσιου πλούτου.

· Ανεξήγητα πράγματα – Πανηγύρια στη Τουρκία όταν παραιτήθηκε ο Καμμένος από το ΥΠΕΘΑ, πανηγύρια όταν κέρδισε τις εκλογές ο Μωϋσής και τώρα πάλι πανηγύρια που άπαντες «ξέχασαν» τα Ίμια, δηλαδή η νέα Σημιτο-κυβέρνηση σιωπηρά τα εκχώρησε – Ας είναι καλά ο ψαράς που τίμησε του ήρωες με ρίψη στεφάνου!

Ουφ! Γλυτώσαμε τον πόλεμο! – Ας πάμε τώρα να ρίξουμε δύο δεκάρικους για τα 200 χρόνια από το 1821. Απύθμενο θράσος – Κανένας σεβασμός στους Ήρωες του ΄21 που θυσιάστηκαν για να έχουμε εμείς σήμερα την ευκαιρία να υπάρχουμε.

Ευτυχώς που ο Μωϋσής εφαρμόζει αυστηρά την 5νθήμερη εργασία και διαθέτει τα Σ/Κ για ανέμελες επιθεωρήσεις παραλιών για μπάνιο, ανέμελες επισκέψεις σε βουνά για σκι και ποδηλατάδες και ευχάριστες στιγμές σε επαρχιακές εξοχικές ταβέρνες, γιατί αν εργαζόταν και τις 7 μέρες της βδομάδας μπορεί το Oruc Reis να είχε φτάσει μέχρι και στη Κέρκυρα!

Τι άλλο να περιμένει κανείς από έναν Υπέρκομψο τουρίστα που συμπεριφέρεται σαν δικτατορίσκος και καταπατά διαρκώς τους νόμους που επιβάλλει σε όλους εμάς, το πόπολο. Φρόντισε μάλιστα να καλυφτεί όχι από μία, αλλά από δύο (2) Επιτροπές Αϊνστάϊν, με αλλοπρόσαλλες και αντιφατικές προτάσεις για μέτρα κατά του ιού, του τύπου δεν κολλάει στα σαρδελοποιημένα λεωφορεία, αλλά κολλάει σε κατάστημα με ένα πελάτη, οι οποίες Επιτροπές βασίζονται επίσης σε διπλά (2) βιβλία του ΕΟΔΥ για την καταγραφή των κρουσμάτων!

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ