Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μαρω Κοντου ανήμερα του Αγίου Βαλεντινου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεσιτάλ ερμηνείας δυο ιερών τεράτων, του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, του Γιώργου Κωνσταντίνου και της Μάρως Κοντου στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό που βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντινου.

Ένα παραμύθι με γερές δόσεις προπαγάνδας μεν υπέρ του εμβολιασμού, που όμως δεν παύει να είναι μια αριστουργηματική εικόνα στους μίζερους καιρούς που ζούμε.

https://youtu.be/HW94_9rdtg8

Από την πρώτη στιγμή μεταφερει τον τηλεθεατή σε μια άλλη εποχή, με την Φωνή της Σοφίας Βέμπο να τραγουδά για μια Καινούργια τωρα ζωή και να δημιουργεί μια ρομαντική εικόνα μιας εποχής που έχει φυγει αλλά οι άνθρωποι της θέλουν να συνεχίσουν και να προσαρμοστούν στο σήμερα.

Οι πρωταγωνιστες ετοιμάζονται για ένα ραντεβού που τελικά είναι ένα ρομαντικό ραντεβού δυο ανθρώπων που έχουν στερηθεί ο ένας τον άλλο για να κάνουν το περιβόητο εμβολιο.

Το εμβολιο είναι το μαγικό κλειδί που ξεκλειδώνει την επόμενη μέρα στη ζωή τους.

Κορυφαια στιγμή η ατάκα του Γιώργου Κωνσταντίνου που ενώ ψάχνει το καπέλο ρίχνει το βάρος της προσοχής του στη μάσκα, ποιο καπελάκι, τη μασκουλα μου μη ξεχάσω.

Θα μπορούσε άριστα να είναι μια ταινία μικρού μήκους, γιατί αυτό είναι, ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που μας κάνει και απορούμε πως τα κατάφερε και γεννήθηκε μέσα σε όλο αυτό το χάος και τον παραλογισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ