Αρμαγεδών, συνώνυμο του Μητσοτάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Νέος Αρμαγεδδών προέκυψε στην χώρα μας μετά και το νέο διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 περί γενικού εγκλεισμού της ελληνικής κοινωνίας μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας από τους νεόκοπους μάγους της πολιτικής… Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης λοιπόν, αναγγέλθηκε ο οριστικός θάνατος της επιχειρηματικότητας, του μικρομεσαίου, του μεροκαματιάρη. Όπως δε δηλώνει ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς:

“Το 3ο lockdown είναι η απόλυτη καταστροφή για την οικονομία. Καταστρέφονται οι κλάδοι της εστίασης και του λιανικού εμπορίου, αλλά και άλλων κλάδων”!

Αλλά το νέο lockdown επιβάλλει “αργό και σίγουρο θάνατο” στους νέους μας, αφού δεν υφίσταται εκπαίδευση, αδυνατεί επί μήνες να λειτουργήσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, τους απαγορεύονται οι κοινωνικές επαφές, όπως και σε όλο τον ελληνικό λαό. Στο απαγορευτικό οι συγγενείς, οι φίλοι, η διασκέδαση και τα ψυχοφάρμακα να είναι προ των πυλών.
Απαγορεύεται επίσης διά ροπάλου, η εκπλήρωση της θρησκευτικής ανάγκης αλλά και του χρέους των Ελλήνων στην πίστη τους, αφού πάλι οι εκκλησιές μας μπήκαν στο κυβερνητικό στόχαστρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ