Παραίτηση Ταραντιλη: Ντόμινο εξελίξεων στην κυβέρνηση – Συνεργάτες του πρωθυπουργού φοβούνται ακόμη και πρόωρες εκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νευρικό κλονισμό έχει προκαλέσει στο Μαξίμου η παραίτηση του Χρήστου Ταραντιλη καθώς μπορεί να προκαλέσει ντόμινο αλυσιδωτών εξελίξεων που μπορεί να αναγκάσουν τον πρωθυπουργό να οδηγηθει ακόμη και σε πρόωρες εκλογές.

Συμεργατες  του πρωθυπουργού μαλιστα βλέπουν και αυτό το σενάριο, των πρόωρων εκλογών δηλαδή σαν αναγκαία λύση αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο. Είναι προτιμότερο να πάει μόνο του σε εκλογές παρά να δει την κυβέρνηση του να καταρρέει.

Η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη δέχθηκε κορυφαίο επικοινωνιακό πλήγμα σε μια κρίσιμη στιγμή που οι εξελιξεις στην υπόθεση με τον Κουφοντίνα μπορεί να οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη.

Την στιγμή που θα επρεπε λοιπόν η κυβέρνηση να είναι ήδη θωρακισμένη στο επικοινωνιακό επιτελείο, αυτή καταρρέει και διασύρεται ακόμη και  στο διαδίκτυο όπου ομάδα αναρχικων έριξε την ιστοσελίδα της ΝΔ, μια ώρα μετά την παραίτηση Ταραντιλη, με αφορμή τον Κουφοντίνα, με το timing της επίθεσης να παρά είναι ύποπτο για να είναι τυχαίο συμβάν.

Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες πολύ ισχυρές ικανές να συνθλίψουν το Μαξίμου. Η παρένθεση Μητσοτακη μόλις ξεκίνησε να ολοκληρώνεται;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ