21/06/2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην πανδημία, ακολουθεί κατά πόδας τις εντολές της Γερμανικής Καγκελαρίας!

Γράφει ο Παναγιωτης Αποστολου

Έγραφα προ ημερών πως η πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποτύχει παταγωδώς!
Με αφορμή την κυβερνητική διαχείριση της “πανδημίας” του κορωνοϊού, αφού για 3η φορά στις 9 Φεβρουαρίου 2021 με το νέο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό, τον οποίο απαξιωτικά εξακολουθεί να αποκαλεί ως “συμπολίτες”, τον υποχρέωσε σε νέο βίαιο γενικό εγκλεισμό, lockdown τον λένε οι “πολιτισμένοι”, μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και από εκεί και μετά βλέποντας και κάνοντας από τους νεόκοπους μάγους της πολιτικής, οι οποίοι ακούγεται πως σκέπτονται να προτείνουν τον περαιτέρω εγκλεισμό του λαού!
Και πριν ακόμη “στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί μου” δίνεται νέα παράταση του εγκλεισμού των Ελλήνων και της περαιτέρω διάλυσης της επιχειρηματικότητας, μέχρι τις 7-8 Μαρτίου!
Ωστόσο με την νέα παράταση του lockdown η ελληνική κοινωνία ακόμη πιο γρήγορα οδηγείται στον “σίγουρο θάνατο”!
Αφού αργοπεθαίνει η επιχειρηματικότητα με κλειστές τις περισσότερες επιχειρήσεις, αφανίζονται οι κλάδοι της ένδυσης, της υπόδησης και γενικότερα του λιανικού εμπορίου! Δεν λειτουργεί η εκπαίδευση, ο αθλητισμός, οι κοινωνικές συναναστροφές!
Αυτή η ανεπαρκής πολιτική του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του περιβάλλοντός του, τείνουν να διαλύσουν ολοσχερώς την ελληνική οικονομία!
Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην περίπτωση της “πανδημίας” ακολουθεί κατά πόδας τις εντολές της Γερμανικής Καγκελαρίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ