TikTok Ινιάκι Λαμούα: Ο Ισπανός που κάνει θραύση στο TikTok με τα άπταιστα Ελληνικά του (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TikTok Ινιάκι Λαμούα: Ένας Ισπανός αγαπάει την Ελλάδα την ώρα που εθνομηδενιστές την χώρα μας καταστρέφουν γκράφιτι με ήρωες του 1821! Με περισσότερους από 21.000 followers, ο 25χρονος Ινιάκι Λαμούα από την Ισπανία έχει γίνει viral στο TikTok αφού από το μηδέν έμαθε Ελληνικά, τα μιλά σχεδόν άπταιστα και εξομολογείται στο Sputnik το πάθος του για τη χώρα μας και για τον πολιτισμό της.

TikTok Ινιάκι Λαμούα: Μπορεί τα Ελληνικά να μην είναι εύκολα στην εκμάθησή τους, αλλά ένας Ισπανός μάς αποδεικνύει το αντίθετο καθώς από το μηδέν και χωρίς να έχει κάποια σχέση με τη χώρα μας, κατάφερε να γίνει viral στο TikTok με την αγάπη του για τη γλώσσα και την πατρίδα μας γενικότερα.

https://www.dailymotion.com/video/x7znkem

Ο 25χρονος Ινιάκι Λαμούα κατέκτησε τις καρδιές των Ελλήνων χρηστών του TikTok σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετρά περισσότερους από 21.000 followers στο προφίλ του με την ονομασία @greek_vibes, αποσπώντας ιδιαιτέρως θετικά σχόλια.

Με καταγωγή από τη Βαρκελώνη, ο Λαμούα εξομολογείται αποκλειστικά στο Sputnik πώς άρχισαν όλα, λέγοντας:

«Από τότε που ήμουν μικρό παιδί, είμαι τόσο παθιασμένος με την Ελλάδα. Όλα άρχισαν, μια ημέρα, όταν ήμουν 5 ετών και άκουσα το συρτάκι στην τηλεόραση. Άρχισα να χορεύω και να χειροκροτώ και η μητέρα μου αναρωτιόταν τι μου συμβαίνει. Μερικά χρόνια αργότερα, ταξίδεψα στην Ελλάδα με το σχολείο μου για να λάβω μέρος σε ένα διεθνές φεστιβάλ ταινιών για νέους. Τη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα για πρώτη φορά, απλά ερωτεύτηκα τα πάντα: τους ανθρώπους, τον πολιτισμό, τη μουσική, το φαγητό και τη γλώσσα. Έτσι, αποφάσισα ότι έπρεπε να μάθω Ελληνικά γιατί απλά ήθελα να καταλάβω καλύτερα τον ελληνικό πολιτισμό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ