Σχεδιαζουν και συζητούν ξανά νέα μέτρα – Ο μόνος τρόπος να ψήσουμε αρνιά φέτος το Πάσχα θα ήταν αν έπεφτε μέσα στο κατακαλόκαιρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουμε καταντήσει να παραμένουμε ποτέ θα έρθουν οι ξένοι τουρίστες για να αρθεί το lockdown. Γιατί η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη εφαρμόζει ένα σκληρότατο lockdown με στόχο να πετύχει στις εξετάσεις υποτέλειας και αυταρχισμού στους ξένους τουριστικούς πρακτορες παρουσιάζοντας μια χώρα ασφαλή για να έρθουν να ξεσαλώνουν.

Συνεχώς ψάχνουν δικαιολογίες για παράταση του lockdown με τους πολίτες να έχουν αγανακτήσει, να μην εμπιστεύονται πλέον τις κυβερνητικές εξαγγελίες και να είναι σκεπτικοί ως προς την τήρηση των μέτρων.

Αντί να φροντίσουν να έχουν τον κόσμο σύμμαχο τους σε αυτή την δύσκολη μάχη, με τα συνεχή ψέματα τους συνεχώς τους απομακρύνουν και τους απογοητεύουν.

Ακόμη και το εμβολιο, ακόμη και σε αυτό υπάρχει τεράστια ταλαιπωρία και κυβερνητική αδιαφορία. Όλοι οι κρατικοί παρατρεχάμενοι έχουν σπεύσει να κάνουν το εμβολιο αρπάζοντας την σειρά από τους πολίτες που προηγούνται ενώ βάζουν τους ηλικιωμένους να διανύσουν τεράστιες αποστάσεις προκειμένου να εμβολιαστούν, ειδικά στην επαρχία, καθώς τους κλείνουν ραντεβού χιλιόμετρα μακρυά από τα σπίτια τους.

Ο μόνος κεφάτος είναι ο πρωθυπουργός που συνεχίζει τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου σαν να έχει ο μήνας εννιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ