Καταγγελία – βόμβα για χρηματοδότηση δικαστών από τραπεζίτες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην επίσημη ανακοίνωση του προεδρείου της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων!
Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Προεδρείο της, (ομάδα Σεβαστίδη) απευθύνοντας«έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας…».

Μέλη της μειοψηφίας του ΔΣ (ομάδα Λυμπερόπουλου) εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη θέση αυτή, υποστηρίζοντας ότι το Προεδρείο με τη θέση που εξέφρασε για την “υπόθεση Κουφοντίνα” παρενέβη στο δικαιοδοτικό έργο συναδέλφων, υποδεικνύοντάς τους στην ουσία το πώς πρέπει να αποφασίσουν.

Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Ωστόσο, στην απάντηση που έδωσε στα μέλη της μειοψηφίας του ΔΣ, ο πρόεδρος της Ένωσης Χριστόφορος Σεβαστίδης έκανε λόγο, μεταξύ των άλλων και για «… ορφανά τέκνα μιας άλλοτε κραταιάς ομάδας, πρώην μέλη ενός προεδρείου που συνήθιζε τη χρηματοδότηση της Ένωσης από τραπεζικούς ομίλους ξεχνώντας να ενημερώνει το ΔΣ…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ