Γιατροί και επιτροπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επιστήμονες των δύο (2) επιτροπών γιατρών που αποφασίζουν για τις ζωές μας, έχουν δώσει τον Όρκο του Ιπποκράτη;

Κατά ποσοστό 87% μειώνονται θάνατοι και νοσηλείες από covid-19 με τη χορήγηση ενός συνδυασμού φαρμάκων αντισωμάτων, όπως ανακοίνωσε πριν δύο μέρες (10/3) η αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly.

Για μήνες φωνάζει ο Πολάκης και άλλοι επιστήμονες, όπως ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Κούβελας, για την αναγκαιότητα εισαγωγής φαρμάκου από τις ΗΠΑ που σώζει ζωές, με τους «υπεύθυνους» γιατρούς στις δύο (2) επιτροπές επιστημόνων που δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση να σφυρίζουν αδιάφορα και να μην απαντούν. Ο αξιότιμος και θεοσεβούμενος κ. Τσιόδρας φαίνεται να συμμετέχει και στις δύο επιτροπές!

Όχι μόνο δεν εισάγουμε φάρμακο από τις ΗΠΑ που σώζει ζωές, σε αντίθεση με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, με πρώτους και καλύτερους τους Γερμανούς, αλλά επί πλέον οι κυβερνώντες δεν δίνουν απολύτως καμία σημασία και στην ελληνική έρευνα.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο ο ερευνητής κ. Δημήτρης Ποντίκας και ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA, ανέπτυξε μοριακό τεστ με ακρίβεια που αγγίζει το 97%, ενώ πρόσφατα ανέπτυξε και πειραματικό φάρμακο που εξαλείφει τον ιό μέσα σε 48 ώρες! Αποτέλεσμα; Αυστραλία, Ιαπωνία και Ν. Κορέα χρησιμοποιούν την ελληνική πατέντα και εμείς εισάγουμε ξένα τεστ (πιθανόν από τους γερμανούς που είναι και «φίλοι» μας!) και φάρμακα μηδέν. Οι «λαμπροί» επιστήμονες των δύο επιτροπών της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του περιβόητου Σωτήρη, έχουν πάθει αφωνία και αμνησία για το τι λέει ο Όρκος του Ιπποκράτη, αν τον έδωσαν ποτέ!

Ο κόσμος αφήνεται στη τύχη του να πεθαίνει καθημερινά κατά δεκάδες εντός –εκτός ΜΕΘ, με τους ανάλγητους Μωϋσήδες να συμπεριφέρονται σαν 15χρονοι ξερόλες, λαμβάνοντας συνεχώς αλλοπρόσαλλα και αποτυχημένα μέτρα που καταπατούν οι ίδιοι απροκάλυπτα, δίνοντας το κακό παράδειγμα. Επακόλουθο, η βαθμιαία χειροτέρευση της κατάστασης στην υγεία, στη ψυχική υγεία, στην οικονομία, στην ανεργία, στα εθνικά θέματα, ……  με τα μπουκωμένα πετσοΜΜΕ να κατατρομοκρατούν τον κόσμο, ακόμα και με διαστρεβλωμένες ειδήσεις και απαγόρευση της αντίθετης άποψης.

Γι’ αυτό και η ανόητη προσπάθεια να αλλάξει η τρέχουσα επικαιρότητα σε θέματα βίας μπαχαλάκηδων –αστυνομίας, μπας και ξεχαστεί ο κόσμος. Δημοκρατία λάστιχο!

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ