Εθνικός ξεπεσμός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουμε προγόνους που έδωσαν τη γνώση σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε προγόνους που έδωσαν μάχες ενάντια σε βάρβαρους, οι οποίοι αν είχαν επικρατήσει ο σημερινός κόσμος θα ήταν εντελώς διαφορετικός.

Έχουμε προγόνους που έδωσαν τις ζωές τους σε επαναστάσεις ενάντια σε βάρβαρους, όπως οι Τούρκοι, για να υπάρχουμε εμείς σήμερα.

Έχουμε προγόνους που έδωσαν μάχες για την ελευθερία από βάρβαρους κατακτητές, όπως οι γερμανο-τουρκο-ναζί στους δύο ΠΠ.

Έχουμε και απόγονους Εφιαλτών και κάθε λογής σημιτο-υβρίδια σε όλο το πολιτικό φάσμα, οι οποίοι συνεχώς προσβάλλουν την εθνική μας συνείδηση με συνεχείς υποχωρήσεις.

Φτάσαμε στο σημείο να γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από το 1821 με καμία παρουσία ξένου αρχηγού κράτους, εκτός Αναστασιάδη, αλλά παρόντα τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, ο οποίος θρόνος έχει ακόμα σφραγισμένα τα αρχεία της περιόδου της δολοφονίας του Καποδίστρια! Και όλως τυχαίως (!) αγγλικό περιοδικό εξευτελίζει τη χώρα με εξώφυλλο στο οποίο φιγουράρει ο γυμνόστηθος τουρίστας πρωθυπουργός να παρακολουθεί ανήμπορος τα τεκταινόμενα της νέο-ναζιστικής γερμανικής ηγεσίας της ΕΕ.

Και φτάσαμε στο έσχατο σημείο, ανήμερα της επετείου των 200 χρόνων της εθνικής μας εορτής, ο «μακεδονομάχος» Μωϋσής να δέχεται την πλήρη διαπόμπευση της χώρας στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με νέα μέτρα που ποτέ δεν λαμβάνονται αλλά «δαγκώνουν», ενάντια στην Τουρκία, τον προσεχή Ιούνιο!

Δεν έχει πάτο το βαρέλι με τον εθνικό ξεπεσμό.

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ