Ο Πούτιν συζήτησε με Μέρκελ και Μακρόν για το Σπούτνικ! Εμείς πετάμε αετό…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο κάρφωμα από τον Γάλλο πρόεδρο που δημοσιοποίησε επίσημα την σύσκεψη που είχε μαζί με την καγκελάριο και τον ρώσο ηγέτη, με βασικό θέμα ακόμα και την συμπαραγωγή του ρωσικού εμβολίου Σπούτνικ (Sputnik V)!
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ συζήτησαν μια πιθανή συνεργασία στα εμβόλια με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν σε μια κοινή βιντεοδιάσκεψη σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση συζητήθηκαν και θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως η Συρία και η Λιβύη.

Ο Γάλλος όμως τους κάρφωσε κανονικά, διότι πρόλαβε και έβγαλε ανακοίνωση πριν και από τη Μόσχα, η οποία είναι αμφίβολο εάν θα έδινε με τέτοιον τρόπο το περιεχόμενο της συνομιλίας. Συνήθως ο Πούτιν δεν καρφώνει τους συνομιλητές του.

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι μετά από αυτή την διαρροή, ο Μπάιντεν θα γίνει έξαλλος. Δεν μπορεί να αποκαλεί τον Πούτιν δολοφόνο και αμέσως μετά οι δύο κορυφαίες χώρες της Ευρώπης να κάνουν σύσκεψη με τον δολοφόνο! Βέβαια ο Γάλλος πρόεδρος είναι σίγουρο πως ήξερε καλά τι έκανε. Το γιατί το έκανε θα το μάθουμε προφανώς σύντομα.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως η Ελλάδα ήταν πάλι απούσα. Παρότι την ενδιαφέρουν όχι μόνο το θέμα του εμβολίου, αλλά κυρίως το θέμα της Λιβύης, με την οποία συνορεύουμε και αποτελεί θέμα εθνικής επιβίωσης η απελευθέρωση της από τους τούρκους, αλλά και το θέμα της Συρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ