Οδεύουμε προς εξέγερση των εμπόρων στην Αχαΐα: Εμείς θα ανοίξουμε, δεν αντέχουμε άλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ποτήρι ξεχείλησε πλέον με την απελπισία να πνιγεί τους επαγγελματίες που 5 μήνες τωρα ψοφοζωουν με τα καταστήματα τους κλειστά ενώ οι πολυεθνικές με το διαδίκτυο και τα σουπερ μαρκετς κάνουν χρυσές δουλειές.

Οργισμένη αντίδραση εμπόρου: Είμαι με την κυβέρνηση αλλά με έχει καταστρέψει

Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Ζαφειρόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ξαναπαθωνει: Ειναι απαράδεκτο να ενημερωνόμαστε μέσα στη νύχτα ότι δεν ανοίγουμε και είναι απαράδεκτο να μένουμε κλειστοί. Η μισή Ελλάδα είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουμε καταλάβει με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση. Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, θα καλέσουμε όλους τους συναδέλφους και θα μείνουμε ανοικτά, δεν έχουμε άλλο περιθώριο, είναι όλοι στα κάγκελα.

Μαλιστα στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών τονίζεται: «Τα καταστήματα λιανικού εμπορίου για την περιοχή της Αχαΐας θα παραμείνουν κλειστά σύμφωνα με αναφορές της επιτροπής και της κυβέρνησης. Την ίδια ώρα η πρωτεύουσα θα ανοίξει κανονικά από την προσεχή Δευτέρα παρά το τεράστιο ιικό φορτίο.

Νιώθουμε για μια ακόμη φορά το πειραματόζωο, ένας νομός μια αγορά που δεν λέει να ξεφύγει από το πολύμηνο LockDown. Νιώθουμε αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι μπροστά στον πρωτοφανή εμπαιγμό. Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση. Δεν αντέχουμε άλλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ