Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει διαβούλευση για νομοσχέδιο που θα φέρει και μετά τονιζει ότι είναι σωστό και δεν θα αλλάξει – Ποια διαβούλευση τότε;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είπε πάλι ο άνθρωπος; Στην επίσκεψη του στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Ηλιουπολη ο Κυριακος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο το οποιο φέρνει η κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς.

Όπως είπε τις επόμενες μέρες το νομοσχέδιο θα τεθεί σε διαβούλευση ώστε να ακούσιε η κυβέρνηση σχόλια και παρατηρήσεις πολιτων και αρμοδίων φορέων σχετικά με αυτό. Ως εδώ όλα καλά.

Παρακάτω όμως τονιζει ότι το νομοσχέδιο είναι σωστό και δεν θα αλλάξει. Τότε γιατί το θέτει σε διαβούλευση αν είναι δεδομένο από πριν ότι δεν μπορεί να αλλάξει; Για ποιο λόγο ζητάει την γνώμη των άλλων όταν δεν διαπραγματεύεται καμία αλλαγή; Για τα μάτια του κόσμου;

Παρόλα αυτά αποκάλυψε ότι θα ψηφιστει στα τέλη Μαΐου, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του olympia ότι υπάρχει σκέψη για εκλογές στις 04 Ιουλίου και όχι μέσα στον Μαιο όπως ήταν αρχικά ο σχεδιασμός. ( Ο λόγος που στο Μαξίμου σκέφτονται να κάνουν εκλογές στις 04 Ιουλίου ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ