Η πατριώτισσα Kim Kardashian και οι άθλιες ντόπιες τηλεπερσόνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kim Kardashian είναι πανέμορφη. Είναι όμως και φλογερή αρμένισσα, πατριώτισσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Στο Ολυμπία έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην δράση της κατά της Τουρκίας και την προσπάθεια της για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στις ΗΠΑ.

Είναι η γυναίκα που έβαζε το χέρι στην τσέπη και πλήρωνε όλο σελίδες καταχώρησης για την ιστορική αλήθεια ακόμα και στους New York Times, προκειμένου να γκρεμίσει την τουρκική προπαγάνδα. Ναι, μια γυναίκα μόνη της, συγκρούστηκε ανοιχτά και δημόσια με την δήθεν πανίσχυρη Τουρκία. Με συνεχείς δηλώσεις αλλά και έμπρακτο αγώνα. Και τι κατάφερε; Δικαιώθηκε! Αυτή και ο λαός της.

Εδώ έρχεται δυστυχώς η θλιβερή σύγκριση με τις ντόπιες τηλεπερσόνες, με τους ντίρινταχτες καλλιτέχνες, που όχι μόνο δεν συνέβαλαν ποτέ στην διεκδίκηση των εθνικών μας δικαίων, αλλά αντίθετα τα πρόδιδαν στην πρώτη ευκαιρία για να πάνε να βγάλουν μεροκάματο στην Τουρκία. Ανούσιοι κλόουν που ζουν από την εκμετάλλευση του ελληνικού λαού χωρίς να προσφέρουν τίποτα στις εθνικές διεκδικήσεις. Δεν φταίνε αυτοί, φταίμε εμείς που τους ανεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, που τους χαρίζουμε την προσοχή μας και τα λεφτά μας. Ας μας γίνει δίδαγμα ο αγώνας των αρμενίων και η εθνική προσφορά της Kim Kardashian για να ξεβρωμίσουμε τον τόπο. Από τα σάπια πρότυπα. Από τα άδεια σκύβαλα. Να διεκδικήσουμε εμείς αυτό που μας αξίζει ως έθνος και ως λαός.

527C9D91 7217 48B4 94A3 E286AE34C6F4
Ολοσέλιδη καταχώριση στους New York Times με την αλήθεια για την γενοκτονία των αρμενίων από τους τούρκους, διά χειρός Kim Kardashian

Παραθέτουμε αυτούσιο ένα συγκλονιστικό άρθρο από την σημερινή Δημοκρατία:

ΑΡΜΕΝΙΣΣΕΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ

Τι έχουν πετύχει οι εγχώριοι διάσημοι για τα πατριωτικά ανοιχτά ζητήματα του έθνους μας;

Γράφει ο Δρ Απόστολος Κρητικόπουλος, διδάκτωρ πληροφορικής

Αν κάποιος δεν πιστεύει στη θεωρία του χάους, η οποία υποστηρίζει ότι ένα σύστημα μπορεί να μεταβληθεί ολοκληρωτικά από ένα ελάχιστα μικρό γεγονός (στο εκλαϊκευμένο φαινόμενο της πεταλούδας προβάλλεται το παράδειγμα πως το πέταγμα αυτού του μικρού λεπιδόπτερου εντόμου στην Αθήνα μπορεί να προκαλέσει καταστροφική καταιγίδα στο Πεκίνο), τότε θα πρέπει να αρχίσει να μελετάει Ιστορία. Ετσι, λοιπόν, η διαρροή μιας βιντεοκασέτας με προσωπικές στιγμές της Κιμ Καρντάσιαν το 2003 προκάλεσε την ακόλουθη αλληλουχία γεγονότων: ύστερα από λίγα χρόνια και λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς της, άρχισε ένα από τα πιο δημοφιλή σόου της αμερικανικής τηλεόρασης του 21ου αίωνα, το οποίο έδωσε πλούτη αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων σε εκείνη αλλά και τις αδελφές της οι οποίες προβλήθηκαν μέσω της εκπομπής. Εκτός από τη δόξα και τα πλούτη που απέκτησαν ως οικογένεια, είχαν και μεγάλη επιρροή σε πολιτικά δρώμενα, αφού η επίδραση που ασκούσαν σε νέους, κυρίως Αμερικάνους, ήταν τεράστια. Δύο από τις αδελφές Καρντάσιαν, η Κιμ και η Κόρτνεϊ, δραστηριοποιήθηκαν έντονα στο θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ. Απ’ ό,τι υπονοεί και η κατάληξη του επιθέτου τους, είναι αρμένικης καταγωγής από την πλευρά του πατέρα τους.

Υστερα από πολιτικές μάχες, μεγαλόψυχες δωρεές, επισκέψεις στην προγονική τους γη της Αρμενίας, πίεση μέσω λόμπι στο Κογκρέσο και στη Γερουσία, οι Καρντάσιαν κατάφεραν κάτι που θα φαινόταν ακατόρθωτο πριν από μία δεκαετία: ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με επίσημη δήλωσή του αναγνώρισε στην επέτειο της 24ης Απριλίου ότι οι σφαγές των περίπου 1.000.000 Αρμενίων το 1915 από τους Τούρκους αποτελούν φριχτή γενοκτονία. Να είστε σίγουροι ότι οι Καρντάσιαν έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή την ιστορική ανακοίνωση που έχει πονοκεφαλιάσει σε τεράστιο βαθμό τους Τούρκους.

Αναρωτιέμαι τι έχουν πετύχει στην Ελλάδα οι εγχώριοι διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές σε σχέση με πατριωτικά ανοιχτά ζητήματα του έθνους μας. Εχουν αναδείξει τη Γενοκτονία των Ποντίων; Εχουν προβάλει τα τεράστια προβλήματα των αδελφών μας της ελληνικής μειονότητας στη βόρειο Ηπειρο; Πάλεψαν για την απομάκρυνση των Τούρκων επικυρίαρχων από τα κατεχόμενα της Κύπρου μας; Ηταν παρόντες στον αγώνα που έχει γίνει για τις γερμανικές αποζημιώσεις λόγω των ναζιστικών θηριωδιών στους παππούδες μας; Απαίτησαν από τους κλεπταποδόχους Αγγλους την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα; Η απάντηση είναι θλιβερά αρνητική. Η αγάπη προς την πατρίδα αποδεικνύεται με σκληρούς και επίμονους αγώνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ