“Ο έρωτας κι ο βήχας” του Πορτοσάλτε…για ΕΑΒ και ερντογάν δεν κρύβονται (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έναν απρόσμενο θαυμαστή απέκτησε ο ερντογάν στο πρόσωπο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε…

Σήμερα το πρωί σχολιάζοντας στην εκπομπή “Σήμερα”, είπε μεταξύ άλλων…

“Πρέπει Ελλάδα αντί να φοβάται, τι θα κάνει την ΕΑΒ, να την έχει ήδη ιδιωτικοποιήσει χθες, προκειμένου να προχωρήσει και η Ελλάδα να κάνει σοβαρές παραγωγές. 

Και μην είναι η ΕΑΒ, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία αγκυλωμένη στο Κράτος. Γιατί, έπρεπε εχθές να έχει ιδιωτικοποιηθεί η ΕΑΒ. Η πρόοδος που έκανε η Τουρκία τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως αν αυτά πήγαν στην τσέπη οικογενειών, μην λέμε ονόματα, μην θίγουμε υπολήψεις της πολιτικής. Αλλά η Τουρκία έκανε σοβαρό καπιταλισμό τα τελευταία 20 χρόνια με Ερντογάν! Όποιος θέλει να αντιπαρατεθώ”

 

Δείτε το σημερινό βίντεο

 

Ναι…Είναι ο ίδιος που τον Σεπτέμβριο του 2020 εγκαλούσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη τον κ. Γεραπετρίτη “Γιατί δεν πουλήθηκε ακόμα η ΕΑΒ σε μια χώρα που έχει αμυντική βιομηχανία;”

 

Το πρόβλημα δεν είναι να μιμηθούμε τον ερντογάν…Το ζητούμενο είναι να δράσουμε…Μπορούμε και μόνοι μας να στηρίξουμε και αναβαθμίσουμε την Αμυντική Βιομηχανία…αν υπάρξει πολιτική βούληση και σοβαρό σχέδιο δράσης και όχι πυροτεχνήματα…

Για να προλάβω ερωτήσεις φίλων αναγνωστών σχετικά με προτάσεις μου, για το τι μέλλει γενέσθαι με την ΕΑΒ, προοπτικές  και σχέδια ανάπτυξής της, σας θυμίζω 2 συνεντεύξεις μου στο militaire.gr, τόσο ως Αντιπρόεδρος της εταιρείας όσο και μετά την αντικατάστασή μου…

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ