Συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον κόσμο Πασχαλιάτικα – Νέες παρεμβάσεις από Πελωνη και Σκέρτσο για τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τα Sms

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε μέρα λένε και διαφορετικά πράγματα, επίτηδες για να μπερδέψουν τον κόσμο.Την μια μέρα δίνουν ελπίδες και την άλλη τις περνούν πίσω.

Συμφωνα με την Πελώνη, θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες για το θέμα των sms αλλά και για τις διαδημοτικές μετακινήσεις.

Συμφωνα με τον Σκέρτσο, που βγήκε στην ΕΡΤ1, μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Μαΐου θα καταργηθούν τα μηνύματα.

Συμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ, αν και δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για κατάργηση του sms, θα μπορούσαν να καταργηθούν τις επόμενες ημέρες εάν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί.

Αρχικά ήταν να ισχύσει η κατάργησή των sms από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, οπότε ανοίγει και η εστίαση και αναμένεται ότι θα απελευθερωθούν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις αλλά από,ότι φαίνεται δούλευαν τον κόσμο πουλώντας του ελπίδα για να μην αντιδρά για τις απαγορεύσεις της μεγάλης εβδομάδας.

Τωρα που πλησιάζει το άνοιγμα της εστίασης αλλάζουν τροπάριο από το Μαξίμου και μιλούν για κατάργηση των sms για τις μετακινήσεις στις 15 Μαΐου, μαζί με την επανεκκίνηση του τουρισμού και την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ