Η στάση της Μέρκελ για τις πατέντες των εμβολίων, συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέτουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε κίνδυνο για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη πολυεθνικών. Άλλωστε μόλις την περασμένη Τρίτη, ο Πρόεδρος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε ότι η εταιρεία αναμένει φέτος να έχει έσοδα 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις πωλήσεις του εμβολίου κατά του COVID-19 που παρήγαγε από κοινού με τη γερμανική εταιρεία BioNTech. Δηλαδή μία μόνον πολυεθνική σε έναν μόλις χρόνο θα έχει έσοδα αντίστοιχα με τις ζημιές που κατέγραψε η Ελλάδα σε μία δεκαετία οικονομικής κατάρρευσης. Λόγω των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Από το newsbreak.gr

Από την άλλη, έχουμε την εγκληματική στάση της Άνγκελα Μέρκελ η οποία απορρίπτει κάθε συζήτηση για άρση της πατέντας του εμβολίου, συμφωνώντας απόλυτα με τον ισχυρό άνδρα της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, ο οποίος εξέφρασε ακριβώς την ίδια «άποψη».

Την ίδια στιγμή έχουμε την άθλια επιδημιολογική εικόνα σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Ινδία κλπ, όπου η αδυναμία εμβολιασμού του συνόλου του πληθυσμού, οδηγεί σε έξαρση της πανδημίας. Όπου υπάρχει έξαρση της πανδημίας, δημιουργούνται και οι μεταλλάξεις του ιού που διαψεύδουν όποιον πιστεύει ότι η πανδημία θα εξαφανιστεί έτσι απλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι να τελειώσουν οι νομικές διαδικασίες για την άρση της πατέντας των εμβολίων, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν οι πολέμιοι αυτής.

Η δικαιολογία λοιπόν που παραθέτουν οι διαφωνούντες με την άρση της πατέντας των εμβολίων, είναι έξω από κάθε λογική. Όπως έγινε και με τη γρίπη, με τις συνεχείς μεταλλάξεις της, το ίδιο αλλά σε πολύ χειρότερο επίπεδο, θα συμβεί και με τον κορονοϊό.
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο ο Τζο Μπάιντεν όσο και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ότι δηλαδή εάν δεν εμβολιαστεί το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού, η πανδημία δεν θα νικηθεί ποτέ. Και ο μόνος τρόπος να συμβεί αυτό, είναι η άρση της πατέντας την οποία ήδη εφαρμόζει η Ρωσία και τώρα εισηγείται ο Τζο Μπάιντεν στην παγκόσμια κοινότητα.

Όποιος πιστεύει ότι π.χ. η Ινδία θα βράζει, θα παράγει μεταλλάξεις, αλλά οι υπόλοιπες χώρες θα είναι ασφαλείς, δεν είναι απλά αφελής. Είναι εγκληματικά ανόητος, η απλώς, εγκληματίας. Εάν δε είναι φαρμακευτική εταιρεία, δεν διαφέρει από τα κοράκια των αγορών που δεν διστάζουν να ξεσπιτώσουν εκατομμύρια οικογένειες, προκειμένου να αυξήσουν τα δισεκατομμύρια των κερδών τους. Μόνο που εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

Και εάν η εγκληματική στάση κάποιων πολυεθνικών του εμβολίου, η πλέον κτηνώδης συμπεριφορά που έχει παρατηρηθεί στην σύγχρονη ιστορία, μπορεί να εξηγηθεί από την θηριωδία του νεοφιλελευθερισμού, η στάση της εκλεγμένης καγκελαρίου Μέρκελ, συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Διότι δεν υπηρετεί ούτε την ανθρωπότητα, ούτε καν τον γερμανικό λαό. Αλλά τα συμφέροντα πολυεθνικών, εις βάρος της παγκόσμιας υγείας. Εις βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ