18/06/2021

Τωρα: Το Μαξίμου τράβηξε το αυτί στον Πατελη – Ταπεινωμένος ζητά δημόσια συγγνώμη και εκλιπαρεί

Είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικός  αξιωματούχος εξαναγκάζεται σε δημόσια ταπεινωτική συγνώμη για τοποθέτηση του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταγγελία – φωτιά για τον Πατέλη και την τράπεζα Πειραιώς!

Οπως φάνηκε στο Μαξίμου δεν του άφησαν κανένα περιθώριο. Έτσι πριν γιγο με ανάρτηση του ο Πατέλης ζήτησε δημόσια συγνώμη για όσα είπε για τους νέους που κάνουν διδακτορικό.

Ξαφνικά τίθεται θέμα πρόωρων εκλογών παρολο που δεν τις θέλει ο Μητσοτάκης – 4 Ιουλίου η πιθανότερη ημερομηνία

Τι είπε:

Η ανάρτηση του με την οποια  ζητά συγγνώμη:

Έχω διδακτορικό από το πανεπιστήμιο του Princeton. Δούλεψα σαν σκυλί για να το αποκτήσω και θαυμάζω άλλους που –σαν εμένα κάποτε–, ξημεροβραδιάζονται στη βιβλιοθήκη για να προκόψουν.

Ζητώ συγγνώμη για την διατύπωσή μου σε συνέντευξη που παραχώρησα. Ήταν ατυχής και λάθος, ακόμα και για κάποιον που δεν είναι πολιτικός.

Στην συζήτηση αναφερόμουν φυσικά σε συμβουλές για καριέρα στον τραπεζικό τομέα. Ως μάνατζερ παλαιότερα ήμουν υπεύθυνος για αρκετές προσλήψεις. Έχω ζήσει από κοντά τις διαδικασίες, και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσει κανείς και να πείσει για τις ικανότητές του.

Σε μερικές καριέρες –όπως αυτή του ακαδημαϊκού, του ερευνητή επιστήμονα, κοκ– το διδακτορικό είναι απαραίτητο. Σε άλλες δεν είναι προαπαιτούμενο. Συνιστά, όμως, αυτονοήτως μια σημαντική προσωπική κατάκτηση.

Πιστεύω και σε αυτόν που δεν είχε ευκαιρίες. Και ναι, πρέπει να του δοθεί η δυνατότητα να αποδείξει τις ικανότητές του. Πολλοί μοχθούν. Και πρέπει να στηριχθούν.

Χτίζουμε μια Ελλάδα στην οποία όλοι μπορούμε να πετύχουμε, στον τομέα που επιθυμεί ο καθένας, με βάση την εργατικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ