Όταν οι Τούρκοι της Κριμαίας πουλούσαν χριστιανές για σκλάβες του σεξ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιας και τώρα τελευταία οι Τούρκοι ξαφνικά αυτοπροβάλλονται ως οι υπερασπιστές των ανθρώπινων δικαιωμάτων ας δούμε πόση αξία δίνει ο «πολιτισμός» τους στην ανθρώπινη ζωή με ένα ακόμα παράδειγμα.

Πριν μια εβδομάδα περίπου, ο Έλληνας ΥΠ.ΕΞ. πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ρωσία όπου συναντήθηκε και με την Ελληνική κοινότητα της πόλης Γκελεντζίκ (Τορικός κατά την αρχαιότητα).

Από την περιοχή όμως δεν πέρασαν μονό Έλληνες αλλά και Τούρκοι.

Συγκεκριμένα μετά την άλωση της Πόλης οι Τουρκομογγολικές φυλές που ζούσαν εκεί, δημιούργησαν το Χανάτο της Κριμαίας το οποίο σύντομα μετατράπηκε σε Οθωμανικό προτεκτοράτο.

Μια από τις κύριες πηγές εισοδήματος του Χανάτου ήταν η λεγόμενη «σοδειά της στέπας».

Δηλαδή οι επιδρομές με τις οποίες αιχμαλώτιζαν Κιρκάσιους, Ρώσους, Μολδαβούς κλπ και στην συνεχεία τους πουλούσαν σε σκλαβοπάζαρα, όπως αυτό του Γκελεντζίκ, στους Οθωμανούς.

Φυσικά την μεγαλύτερη ζήτηση είχαν οι όμορφες ξανθιές γαλανομάτες κοπέλες της περιοχής που πολλές φορές «έπιαναν» το «βάρος τους σε χρυσό».
Αυτές οι γυναίκες φυσικά δεν θα ξανάβλεπαν ποτέ τους δικούς τους και θα μετατρέπονταν σε σκλάβες του σεξ που θα βιάζονταν καθημερινά για την υπόλοιπη τους ζωή.

Αυτή είναι λοιπόν η κουλτούρα τους, και αυτή είναι η αξία που δίνει στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη ζωή.

https://twitter.com/elenasparta1/status/1399652889216290818?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ