Γιώργος Βρεττάκος: Έκανε ξαφνικά πίσω για τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξαφνικό πισωγύρισμα από τον Πολιτευτή της ΝΔ στη Β’ Πειραιά Γιώργο Βρεττάκο, ο οποίος είχε κινήσει νομική διαδικασία για τη διεκδίκηση μιας έδρας στην εκλογική του Περιφέρεια, με την οποία θα εκλέγονταν κι εκείνος!

Όπως μαθαίνουμε στο Piraeus Press, ο Γιώργος Βρεττάκος διεκδικούσε με αξιώσεις την 3η έδρα της ΝΔ στη Β’ Πειραιά, καθώς τα ντοκουμέντα που είχε στα χέρια (διαφορές ψηφοδελτίων, άκυρα κλπ) πληροφορούμαστε ότι δεν άφηναν περιθώρια παρερμηνείας!

Για αυτό και το έφτασε μέχρι τέλους.

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον δικαιωνόταν ο κ. Βρεττάκος, τότε η ΝΔ θα έπαιρνε την έδρα του κόμματος Βελόπουλου στη Β’ Πειραιά, ενώ η Ελληνική Λύση θα κέρδιζε μια έδρα από τη ΝΔ στην Α’ Αθήνας (την έδρα της Φωτεινής Πιπιλή).

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

Πριν λίγες μέρες είχε οριστεί η τελική δικάσιμος που θα έκρινε την έκβαση της υπόθεσης και όλα έδειχναν ότι θα προκύψει ντόμινο αλλαγών, μιας και οι πληροφορίες που διαρρέονταν ήταν ότι ο Γιώργος Βρεττάκος θα κερδίσει την δικαστική μάχη!

Όμως αντί αυτού, ο Γιώργος Βρεττάκος ζήτησε την παραίτησή του από τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας, ακριβώς την ημέρα της δικάσιμου!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι «καλές γλώσσες» της Β’ Πειραιά κάνουν λόγο για εσωκομματικές ισορροπίες και πολιτικές συμφωνίες – συμμαχίες, κάτι το οποίο φυσικά ούτε αποδεικνύεται ούτε γίνεται αποδεκτό από εμάς εφόσον δεν προκύπτουν αδιάσειστα στοιχεία που να το πιστοποιούν!

Από την άλλη μεριά, διατυπώνεται η άποψη ότι υπήρξε παραίτηση από τη δίκη προκειμένου να μην υπάρξει πολιτική αναταραχή σε μια άκρως ευαίσθητη για τη χώρα περίοδο, αποδίδοντας τα σχόλια περί «ανταλλαγμάτων» στη σφαίρα της φαντασίας των εσωκομματικών αντιπάλων του Γιώργου Βρεττάκου.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι ότι καμία αλλαγή δε θα προκύψει στη σύνθεση της Βουλής, καθώς τόσο η ένσταση της Ζωής Ρούσσου στην Α’ Πειραιά όσο και του Γιώργου Βρεττάκου στη Β’ Πειραιά δεν τελεσφόρησαν, η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Με πληροφορίες απο το piraeuspress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ