Ολέθριο πολιτικο λάθος Μητσοτακη – Ταύτισε πλέον την πορεία της κυβέρνησης του με αυτήν της κυβέρνησης Μητσοτακη το 1993

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορά στην κυβερνηση του Κωσταντίνου Μητσοτακη και στις εκλογες του 1993 τις οποιες τότε έχασε με δραματικό τροπο, έκανε ο Κυριακος Μητσοτακης στη βουλη.

1B36914B CDDD 4327 8B2D 7C2759CE0C4B

Μάλιστα πέταξε το γάντι στον Αλέξη Τσιπρα λέγοντας του οτι δεν ειναι Ανδρέας Παπανδρέου.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1405123377057218563?s=21

Ο Κυριακος Μητσοτακης τρεμει τις πρόωρες εκλογες και με διαφορά σκαμπανεβάσματα προσπαθεί να αντέξει ως το τελος της τετραετίας, κάνοντας το μοιραίο λάθος του Κωνσταντίνου Μητσοτακη που δεν πήγε σε εκλογες οσο ήταν νωρίς κα μπορούσε να τις κερδίσει και άφησε να τον ρίξει ο Σαμαράς.

Ο Μητσοτακης πλέον εμφανίζεται σαν άβουλος και φοβισμένος πρωθυπουργός που εχει γραπωθεί στην καρέκλα του και τρεμει τις επόμενες εκλογες.

Υ.Γ. Μπορει βέβαια να το είδε και στα άστρα.

https://www.youtube.com/watch?v=6QNVnQpdfj4

Υ.Γ. Σε συνεντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτακη, στον Νίκο Χατζηνικολάου δύο ημέρες πριν τις εκλογές του 1993, η απάντησή του τότε πρωθυπουργού στο ερώτημα «εάν έχετε σε κάτι μετανιώσει(;) εάν έχετε κάνει κάποιο λάθος;», ο τότε πρωθυπουργός απάντησε ότι: «μετανόησε» και «ήταν λάθος του» που «δεν προκήρυξε εκλογές αμέσως μετά το “Πακέτο Πινέιρο”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ