Απαγορεύουν τον ελληνικό πολιτισμό αυτοί που θεωρούν την μπούργκα «δικαίωμα»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση του Πρίνστον να σταματήσει την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών ως πολιτικά μη ορθή, έρχεται να προστεθεί στον αγώνα σκοτεινών κύκλων της παρα – ακαδημαϊκής κοινότητας των ΗΠΑ να απαγορευτεί πλήρως η διδασκαλία του ελληνικού πολιτισμού στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα!

Η δυσμενής αυτή εξέλιξη αποτελεί «δικαίωση» για τα λόμπι που δρουν στην Αμερική εδώ και δεκαετίες προωθώντας τα τούρκικα συμφέροντα και χρηματοδοτούνται κυρίως από το Κατάρ. Τα ίδια λόμπι που χαρακτήριζαν τους ισλαμιστές τρομοκράτες δολοφόνους της Συρίας, ως μαχητές της Δημοκρατίας! Για να πάρουμε μία ιδέα για το πως λειτουργούν. Δηλαδή, τα λόμπι που χαρακτηρίζουν την ελληνική παιδεία ως πολιτικά μη ορθή, είναι τα ίδια που διαφήμιζαν τους δολοφόνους που γκρέμιζαν ομοφυλόφιλους και έκαιγαν ζωντανά γυναικόπαιδα όπου πάτησα το πόδι τους!

Φυσικά, η προσέγγιση αυτή είναι εξόφθαλμα σκοταδιστική και επιστρέφει την ακαδημαϊκή κοινότητα στον μεσαίωνα. Διότι η ελληνική παιδεία και ο ελληνικός πολιτισμός είναι η βάση της Δημοκρατίας και του ανθρωπισμού παγκοσμίως. Ουδέποτε στον ελληνικό πολιτισμό υπήρξε διαχωρισμός βάση χρώματος ή ακόμα και φύλου. Άλλωστε η γυναίκα πρώτα στην Αρχαία Ελλάδα έγινε ισότιμη, όταν σε όλους τους υπόλοιπους πολιτισμούς χαρακτηριζόταν ως αντικείμενο όπως άλλωστε και το παιδί.

Αυτά είναι λίγο – πολύ γνωστά. Η απόπειρα όμως αυτή είναι άκρως επικίνδυνη τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ειδικά όμως για την Ελλάδα, το μοναδικό όπλο που της έχει απομείνει είναι ότι ο ελληνικός πολιτισμός αποτελεί βάση της δυτικής παιδείας. Εάν αυτό το απεμπολήσουμε, τότε θα γίνουμε απλώς μία βαλκανική απόληξη, χωρίς καμία ηθική υπόσταση.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες για την παρούσα κυβέρνηση που αντιμετωπίζει άλλη μία πρωτοφανή πρόκληση με πλήρη αφωνία. Φαίνεται ότι εκτός από την εθνική μας κυριαρχία, απεμπολούμε και την κληρονομιά μας, αυτοί που μας κράτησε ζωντανούς μέσα στους αιώνες. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, αρχαία Ελλάδα δεν είναι η πασαρέλα του Dior.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ