5 ώρες βίαζαν και βασάνιζαν την καθαρίστρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέντε δύσκολες ώρες η άτυχη 50χρονη πέρασε με βασανιστήρια και βιασμούς στα χέρια των δυο ατόμων Όπως η ίδια καταγγέλλει στα Πετράλώνα. Ο ένας δράστης είναι βουλγαρικής καταγωγής, 30 ετών και καταζητείται.

Μετα απο 5 ολόκληρες ώρες κατάφερε να ανοίξει την πόρτα που έβλεπε στον ακάλυπτο και άρχισε να πετάει κάτω ότι έβρισκε μπροστά της ουρλιάζοντας, προκειμένου να ακούσουν οι γείτονες.

Έτσι κινητοποιήθηκαν πρώτα απ’ όλους μία μητέρα με την κόρη της και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι χρειάστηκε να πάρουν αρκετές φορες τηλέφωνο στο 100 μέχρι να έρθει το περιπολικό και στο μεσοδιάστημα ο τριανταπεντάχρονος Βούλγαρος μαζί με το συνεργό του πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Η μαρτυρία της κοπέλας που πρώτη άκουσε και είδε την άτυχη γυναίκα, είναι σοκαριστική. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη σε όλο της το σώμα, από το πρόσωπο, το κεφάλι, το μάτι, το στέρνο ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε και σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και τρεις μήνες και υποτίθεται ότι διέμενε μαζί με την μητέρα του, η οποία όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά. Ήταν απόμακρος και δεν είχε σχέσεις με κανέναν, ενώ προξενεί εντύπωση ότι η μητέρα του είχε παρουσιαστεί κι αυτή ως καθαρίστρια.

Πως εγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 50χρονο, την συγκεκριμένη στιγμή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, όπως έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι δράστες την αντιλήφθηκαν και την έσυραν με την βία μέσα στο διαμέρισμα, όπου ακολούθησε ο εφιάλτης.
Η γυναίκα κάνει λόγο για δύο δράστες, τους οποίους δεν γνώριζε. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ισοδυναμεί με βασανισμό και τα τραύματα της είναι σοβαρά. Δηλαδή όπως φαίνεται οι δράστες έβγαλαν επάνω στην άτυχη γυναίκα όλα τα κτηνώδη ένστικτα τους και είναι αμφίβολο λόγω της σοβαρότητας των χτυπημάτων, εάν θα κατάφερνε να επιβιώσει εάν δεν δραπέτευε την κατάλληλη στιγμή και δεν έβγαινε στο μπαλκόνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ