Ο Μητσοτάκης πελαγωμένος στα σταυροδρόμια, πού η ανικανότητα του δημιουργεί τό ένα πίσω από το άλλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ελαφρότητα των πολιτικών μας, εσχάτως κορυφώθηκε με την συνάντηση του πρωθυπουργού μας με τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, δίπλα στο μαγειρείο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Και διερωτώμεθα: ήταν ποτέ δυνατό ο ( γονυκλινής προ του Προέδρου των ΗΠΑ) Ερντογάν να πράξει παρόμοιο τι , έστω και τυχαία ανταμώνοντας με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη;

Ούτε για ένα σαλάμ αλέκουμ δεν θα κοντοστεκόταν. Αυτό λοιπόν τό συμβάν από μόνο του τα λέει όλα. Ποιά όλα; ότι δεν καταλαβαίνει όχι μόνο το που και γιατί βρίσκεται, αλλά ούτε και τι του γίνεται.Καί μακάρι να ήσαν μόνο αυτά. Εδώ μια, πολύ μικρή ομάδα βαλτών στην εξέδρα Σκοπιανών σε γήπεδο ποδοσφαίρου και λίγο έλλειψε νά γίνει εθνικό θέμα.

Ο Μητσοτάκης νά δείχνει πελαγωμένος σε σταυροδρόμια, πού η ανικανότητα του δημιουργεί τό ένα πίσω από το άλλο, σαν νά ρωτά ποιον δρόμο να πάρω; «Κύριε πού θέλετε να πάτε;»

Πως θα πορευτείτε σε λύσεις μή συμβατές μέ το Σύνταγμα, τό Διεθνές Δίκαιο,το ισχύον, και με τις ΘΕΣΕΙΣ (όχι συμφέροντα, ποτέ) τις Ελληνικές διαχρονικά;όπως αυτές εκφράστηκαν στο παρελθόν από τους πεφωτισμένους ηγέτες μας πού αξιωθήκαμε νά εκλέξουμε να μας κυβερνήσουν;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ