Ο Κυριάκος ταπεινώνει την αριστερά! Ένας ηγέτης μπροστά από την εποχή του!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός τολμά να εφαρμόσει τέτοιου είδους ριζοσπαστικές πολιτικές για τις οποιες  ακομη και ο λεγόμενος «προοδευτικός χώρος» συζητα απλώς σε θεωρητικό επίπεδο.

Ο,λόγος για την εφαρμογή του μοντέλου της τετραήμερης εργασίας, που ο Έλληνας πρωθυπουργός το κάνει ήδη πράξη, απο την αρχή σχεδόν της θητείας του. Με συνέπεια, πίστη και αθόρυβα κανει πράξη το μοντέλο της τετραήμερης εργασίας, για τον εαυτο του, όταν προοδευτικοι και αριστεροί αναλώνονται σε θεωρίες και αερολογίες.

6E54D67C AC65 4D9A 8BB8 D52553065FBE

Και φαίνεται ότι το μοντέλο αυτό λειτουργεί. Προς όφελος φυσικά του εργαζόμενου, όπως αποτυπώνεται γλαφυρά στο πρόσωπο του πρωθυπουργού που παρά τις τεράστιες ευθύνες, τον ασύλληπτο φόρτο εργασίας, τις τρομερές προκλήσεις που αντιμετωπίζει και τις πολλαπλές κρίσεις που διαχειρίζεται, έχει ένα μειλίχιο και ανέμελο ύφος, σαν να μην τον αγγίζει το βάρος των καθηκόντων του.

Και αυτό είναι βέβαιο ότι οφείλεται στο μοντέλο τετραήμερης εργασίας που έχει εφαρμόσει! Δευτέρα με Πέμπτη, η Τρίτη με Παρασκευή, ο πρωθυπουργός δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα εργασιακά του καθήκοντα, ενώ χρησιμοποιεί το τριήμερο για αποδράσεις που του δίνουν δύναμη για να επανέλθει δριμύτερος την επόμενη εβδομάδα.

Χειμώνα ή καλοκαίρι, δεν έχει σημασία. Ο πρωθυπουργός τηρεί την τετραήμερη εργασία όλες τις εποχές
Για πρώτη φορά η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά, πρωταγωνιστώντας στις παγκόσμιες εξελίξεις στα εργασιακά, και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην οξυδέρκεια και την τόλμη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Να θυμηθούμε εδώ τα λόγια του Νίκου Ρωμανου οταν είχε πλημμυρίσει η Καρδίτσα που ο πρωθυπουργός μετέβη εκει την δεύτερη εργάσιμη ημέρα….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ