Για το βιβλιο που εκθειάζει τον Κεμαλ και αποσύρθηκε στην Κυπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΠΡΟΣ. ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ.

Εν θυμώ και αγανάκτηση από Αντώνη Αντωνά.

6B01A4C1 D703 4767 9A0B B8F34C526494

1.ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ ΚΑΙ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ. ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ.

2. ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ …

3. ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ … ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ….

58697BB5 EDBB 4294 80AF A23296789C3A

Χιλιάδες Ελληνόπουλα κατασφαγμένα από το Κεμαλικό καθεστώς.

Πολύ καλώς έπραξε η Κυπριακή Δημοκρατία, πάρα πολύ καλώς, για την αφαίρεση επαίσχυντης σελίδας από σχολικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ βιβλίο, που εγκωμιαστικά αναφερόταν στον γενοκτόνο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Κεμάλ Αττατούρκ…… Όταν αποστέλλονται βιβλία από ΚΔ, για τα εγκλωβισμένα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ της Καρπασίας, το ΤΚ Ταταρικό καθεστώς δεν αφαιρεί μια-δυο σελίδες, αλλά ξεσκίζει ότι θεωρεί ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και τότε οι όψιμοι εκ των έσω συνοδοιπόροι των Τούρκων ΕΚ δημοσιογράφοι δεν ομιλούν… ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΓΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΟΣ ΕΣΤΙ ΣΟΥ … δόλιοι….
Πραγματικά τα πυρά, που δέχθηκε ο Υπουργός Παιδείας από πλευράς ΕΚ δημοσιογράφων και κάποιων πολιτικών κομμάτων είναι ομοβροντία πολύ ισχυρότερη από αυτή των Τούρκων …. ΑΙΔΩΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΟ ΤΖΙΑΙΡΟ, ΚΑΛΟ ΤΖΙΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΖΙ Ο ΘΕΟΣ …… ΤΖΙΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ …..
Και μαζί τους μιλά και ο θρασύς Τατάρ και οι συν αυτώ …. Ακόμη και ο Τούρκος Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Κύπριος μουσουλμάνος ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ. που δεν χάνει την ευκαιρία να κατηγορεί θρασύτατα την ΚΔ. και όλοι ξεχνούν σκόπιμα τις γενοκτονίες, που διέπραξε ο γενοκτόνος Αττατούρκ σε συνεργασία με τους Βαυαρούς Λίμαν Φον Σάντερς κ.ά. Ούτε δείγμα χριστιανών δεν υπάρχει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ……Τους κατέσφαξε ΟΛΟΥΣ το Κεμαλικό καθεστώς ….. Στη δε Κύπρο το 1974 5000 αμάχους εξόντωσαν, 300000 εκτόπισαν, 1619 αγνοούμενοι, 500 εκκλησίες σύλησαν, 37% των πατρίων εδαφών με την βία κατέκτησαν, 800 γυναίκες ομήρους από 12 έως 82 χρόνων κακοποίησαν βάναυσα ….. Τίποτα ΟΡΘΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΆΦΗΣΑΝ …Και εμείς στην ελεύθερη Κύπρο, έχουμε σε άψογη κατάσταση ΟΛΑ τα τεμένη τους ΟΛΑ … Και το χείριστο διατηρούμε Τουρκικές ονομασίες οδών με ονόματα σφαγέων του Ελληνισμού ….
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και αντικατασταθούν με ονόματα πεσόντων ηρώων του 1974 και ΑΝ «επιστρέψουν» τα …”αδέλφια” μας ΤΚ στους παλαιούς τουρκικούς μαχαλλάδες με τα χαμόσπιτα τους … ας τα επαναφέρουν … ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ …..ΦΕΥ….. Αντί να τρίζει το αμάξι, τρίζει ο αμαξηλάτης ……
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ..(ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ … , ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΑΖΙΝΟ, ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ …..ΚΛΠ ….ΝΤΡΟΠΗ….
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ … ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ “ΑΜΠΑΡΙΖΑ” ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ …. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ….
ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ … ΘΑ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΥΣΗΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ …. ΑΝΤΕ …..

ΙΔΕΤΕ GOOGLE.
ΜΙΚΡΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΣΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Β. ΚΥΠΡΟΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΟ ….. κ.ά.π.

Ω ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΥΜΝΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕΣΘΑΙ ;;;;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ-ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ – ΑΠΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΡΩΪΚΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΜΕΣΑΟΡΙΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ