Ορίστε η «επιτυχία» της Συμφωνίας των Πρεσπών: Ορθόδοξη «Μακεδονική» Εκκλησία και στην Ιταλία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο οι ελληνικές κυβερνήσεις επιμένουν να τηρούν το αίσχος της Συμφωνίας των Πρεσπών, όταν ακόμη και ο ίδιος ο Ζάεφ μιλάει για… «Μακεδονία»! Μπορεί να καμαρώνουν οι πρώην κυβερνώντες για την «επιτυχία» τους και οι νυν να μάζεψαν τις σάρισες που είχαν βγάλει, δηλώνοντας σήμερα ότι «το κράτος έχει συνέχεια», όμως η σκοπιανή προπαγάνδα συνεχίζει ακάθεκτη.

Στην Ιταλία, όπως φαίνεται και στην αποκλειστική φωτογραφία του newsbreak, όχι μόνο λειτουργεί Ορθόδοξη «Μακεδονική» Εκκλησία, αλλά κάνει και δράσεις! Στην Πιατσέντζα της Ιταλίας δραστηριοποιούνται και προωθούν το μέγα ιστορικό ψεύδος, που στρέφεται ξεκάθαρα κατά των εθνικών μας συμφερόντων και της κυριαρχίας μας.

Η «Μακεδονική» Ορθόδοξη Εκκλησία Άγιος Απόστολος Βαρθολομαίος και Άγιος Πρόχορος Πχίνσκι, για πρώτη φορά φέτος διοργανώνει και ποδοσφαιρικές προπονήσεις και άλλες αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά από 4 έως 15 ετών. Διαθέτει μάλιστα και αθλητικό κέντρο στην Piacenza, στην οδό San Sepolcro no. 15! Για να κοινωνικοποιήσουν τα παιδιά των «Μακεδόνων», όπως ισχυρίζεται το εκκλησιαστικό συμβούλιο της… «Μακεδονικής» Εκκλησίας στην Ιταλία!

354200FA 9F17 4322 99B4 99349FDE372D

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως οι προξενικές Αρχές, αλλά και το Υπουργείο Εξωτερικών δεν φαίνεται να ασχολείται με ανάλογες κινήσεις των Σκοπιανών ανά τον κόσμο, αλλά ούτε καν δε γειτονικές και σύμμαχες με την Ελλάδα χώρες! Άμεσα οφείλουν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και να μάθουμε και εμείς αν η Ιταλία έχει αναγνωρίσει «Μακεδονική» Εκκλησία!

Καλά τα ταξίδια, καλές και οι δηλώσεις, αλλά τα εθνικά μας συμφέροντα είναι αυτά που πρέπει να προασπίζουν οι αρμόδιοι και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να μας σκάβει τον λάκκο! Και αποτελεί μια ακόμη περίπτωση για να ακυρωθεί επιτέλους η απαράδεκτη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ