Νίνα Κασιμάτη: Η κυβέρνηση οδηγεί σε κλείσιμο το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας απομακρύνoντας 150 υγειονομικούς για λόγους συγχώνευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίνα ΚασιμάτηΗ κυβέρνηση οδηγεί σε κλείσιμο το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας απομακρύνoντας 150 υγειονομικούς για λόγους συγχώνευσηςΠλήρης απαξίωση των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. της 2ης Υ.Π.Ε. με υπογραφή Πλεύρη

Με πρωτοβουλία της Βουλευτού Β’ Πειραιά Νίνας Κασιμάτη και τη συνυπογραφή 25 Βουλευτών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε σήμερα ΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη ελέγχοντας την Κυβέρνηση για την ειλημμένη πολιτική απόφαση να απομακρυνθούν 150 υγειονομικοί από το Κρατικό Νικαίας, προερχόμενοι από το διασυνδεόμενο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής, το οποίο κατόπιν εισήγησης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών υπό την προεδρία του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη, θα ενοποιηθεί πλέον με το Πανεπιστημιακό Γ.Ν. «Αττικόν». Για το σκοπό αυτό το ανωτέρω όργανο ανέθεσε στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Νοσηλευτικών Μονάδων του Υπουργείου Υγείας τη σύνταξη Σχεδίου Νομοθετικής Ρύθμισης σχετικά με την ενοποίηση των οργανισμών του (πρώην) Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ, συμπεριλαμβάνοντας ωστόσο, και παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις, το σύνολο των 150 οργανικών θέσεων προσωπικού του πρώτου, εκ των οποίων 35 ιατροί γαστρεντερολόγοι, καρδιολόγοι, αναισθησιολόγοι, παιδίατροι, ακτινολόγοι, δερματολόγοι, χειρουργοί, παθολόγοι, που εργάζονται ή εφημερεύουν στο Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά, και ομοίως νοσηλευτών, παρασκευαστών εργαστηρίων, διοικητικών και υπαλλήλων των τεχνικών υπηρεσιών.

Η Νίνα Κασιμάτη, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Γενικής Συνέλευσης των Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας έλαβε χθες αυτοπροσώπως αναλυτική ενημέρωση για το ζήτημα και δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα υπερασπιστεί δυναμικά και συλλογικά το Νοσοκομείο της Β’ Πειραιά που οδηγείται σε κλείσιμο αν δεν ανακληθεί η κυβερνητική απόφαση, τους γιατρούς του και συνολικά το ηρωικό υγειονομικό προσωπικό. Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα υπερασπισθεί το δικαίωμα των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών της Β’ Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής να έχουν άμεση πρόσβαση σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. όλων των ειδικοτήτων, όπως είναι το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ταυτόχρονα η Βουλευτής Β’ Πειραιά στηλίτευσε το αιτιολογικό της απόφασης του ΚΕΣΥΠΕ, που απαξιώνει στην ουσία την τεράστια επιστημονική και κοινωνική προσφορά του υγειονομικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας,  ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει ψευδεπίγραφα τοΠανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ως το μοναδικό τριτοβάθμιο νοσοκομείο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας», θέτοντας έτσι σε επίσημη αμφισβήτηση τον τριτοβάθμιο χαρακτήρα του  Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας,αλλά και των Νοσοκομείων Ασκληπιείο Βούλας, Τζάνειο, Θριάσιο και όλων των Γενικών Νοσοκομείων των νησιών Αιγαίου του Ε.Σ.Υ. στη 2η Υ.Π.Ε.. Το γεγονός προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τις προθέσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με το μέλλον και τη διάρθρωση της Τριτοβάθμιας Υγείας στη 2η Υ.Π.Ε.  

Η Νίνα Κασιμάτη ως πρώτη υπογράφουσα και οι 25 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον Υπουργό Υγείας:

1) Να προχωρήσει στην προκήρυξη οργανικών θέσεων, ώστε να υπάρξει άμεση, πλήρης και ισότιμη μεταφορά στον Οργανισμό του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» όλων των οργανικών θέσεων υγειονομικών προερχομένων από το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής, ώστε να μην απομακρυνθούν 150 υγειονομικοί που είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά και
2) Να ανασκευάσει με νέα επανορθωτική απόφαση του ΚΕΣΥΠΕ την ανακριβή αναφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ως δήθεν «μοναδικού τριτοβάθμιου νοσοκομείου της 2ης ΥΠΕ»,  καθώς η αναφορά αυτή αμφισβητεί επίσημα τον τριτοβάθμιο χαρακτήρα του  Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας, αλλά και των Νοσοκομείων  Ασκληπιείο Βούλας, Τζάνειο, Θριάσιο και όλων των γενικών νοσοκομείων των νησιών Αιγαίου του Ε.Σ.Υ. στη 2η Υ.Π.Ε.

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης

2Q==

Νίκαια, 21 Μαρτίου 2022

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ. Υπουργό Υγείας

Θέμα: Η κυβέρνηση οδηγεί σε κλείσιμο το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιαςαπομακρύνoντας 150 υγειονομικούς για λόγους συγχώνευσηςΠλήρης απαξίωση των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. στη 2ης Υ.Π.Ε. με υπογραφή Πλεύρη

Το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» – Γενικό Νοσοκομείο Δυτ. Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» αποτελεί διασυνδεόμενο νοσοκομείο με έδρα την οργανική μονάδα της Νίκαιας και αποκεντρωμένη μονάδα τη μονάδα της Αγίας Βαρβάρας. Σύμφωνα με το υπ’ αρ. 23/30-11-2021 πρακτικό της έκτακτης Συνεδρίασης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγειονομικών Περιφερειών υπό την προεδρία του Υπουργού Υγείας κ. Αθανασίου Πλεύρη, το ΚΕΣΥΠΕ εισηγείται την κατάργηση της ενοποίησης του (πρώην) Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» με το Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» και την ενοποίηση του (πρώην) Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», με λειτουργία ως ενιαίου και αυτοτελούς Ν.Π.Δ.Δ. με κοινά όργανα διοίκησης και κοινό Α.Φ.Μ. Για το σκοπό αυτό ανατέθηκε στη Διεύθυνση Οργάνωσης και Λειτουργίας Νοσηλευτικών Μονάδων του Υπουργείου Υγείας η σύνταξη Σχεδίου Νομοθετικής Ρύθμισης σχετικά με την ενοποίηση τωνοργανισμών του (πρώην) Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», που έχουν εκδοθεί με τις υπ’ αρ. Υ4α/ΟΙΚ39169 (ΦΕΚ 1250/Β/2012) και Υ4 α/οικ. 112525 (ΦΕΚ 3288/Β’/2012) Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, όπως ισχύουν, συμπεριλαμβάνοντας το σύνολο των 150 οργανικών θέσεων προσωπικού του πρώτου, εκ των οποίων 35 ιατροί γαστρεντερολόγοι, καρδιολόγοι, αναισθησιολόγοι, παιδίατροι, ακτινολόγοι, δερματολόγοι, χειρουργοί, παθολόγοι, που εργάζονται ή εφημερεύουν στο Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά, και ομοίως νοσηλευτών, παρασκευαστών εργαστηρίων, διοικητικών και υπαλλήλων των τεχνικών υπηρεσιών.

Στο ίδιο έγγραφο (πρακτικό ΚΕΣΥΠΕ της 30/11/2021) μεταξύ διάφορων επικλήσεων ως αιτιολογικό της εισήγησης για τη διασύνδεση του Πανεπιστημιακού Γ.Ν. «Αττικόν» με το Γενικό Νοσοκομείο Δυτ. Αττικής – που με την από 16/3/22 ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. των Ιατρών του Γ.Ν. Νίκαιας-Πειραιά ρητά καταγγέλλεται ως κατάφωρη προσβολή και απαξίωση της επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς του Νοσοκομείου Νίκαιας, συνολικά των Γενικών Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. της 2ης Υ.Π.Ε. καθώς και του υγειονομικού προσωπικού που υπηρετεί σε αυτάαναφέρεται ο σκοπός «να ενισχυθεί ταυτόχρονα ο ρόλος του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» ως το μοναδικό τριτοβάθμιο νοσοκομείο της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας».

Η συγκεκριμένη συγχώνευση προωθείται υπό τους συγκεκριμένους όρους παρά τις μέχρι σήμερα δεσμεύσεις του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2021 πως δεν θα απομακρυνθεί από το Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» κανένας υγειονομικός του οποίου η οργανική θέση είναι στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής.

Με την από 16-03-2022 ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. των ιατρών του Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά, οι ιατροί ζητούν άμεση, πλήρη και ισότιμη μεταφορά στον Οργανισμό του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά όλων των οργανικών θέσεων υγειονομικών προερχομένων από το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής, οι οποίοι εργάζονται ή έστω εφημερεύουν στο Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά.

Επειδή το Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», όπως και τα άλλα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, παρά την υποστελέχωση, την υποχρηματοδότηση και τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, παρέχει υψηλού επιπέδου επιστημονικές υγειονομικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της Νίκαιας, του Πειραιά, του Ρέντη, του Κορυδαλλού, του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας, της Σαλαμίνας, του Περάματος και της Δυτ. Αθήνας χάρη στις επίπονες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού και συνολικά του προσωπικού και γιαυτό το λόγο πρέπει να υπάρξει έμπρακτη αναγνώριση της επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς τους από την πολιτεία και όχι απαξίωση.

Επειδή το Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά παρέχει όλες τις ιατρικές ειδικότητες, είναι Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. στη 2η Υ.Π.Ε. μαζί με το Ασκληπιείο Βούλας, το Τζάνειο, το Θριάσιο και όλα τα Γενικά Νοσοκομεία των νησιών Αιγαίου.

Επειδή η απομάκρυνση 150 οργανικών υγειονομικών που εργάζονται ή εφημερεύουν στο Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» συνιστά αποψίλωση προσωπικού του νοσοκομείου με ταξικό πρόσημο και θύματα τους πολίτες της ΒΠειραιά και της ευρύτερης περιοχής.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Θα προχωρήσετε άμεσα στην προκήρυξη οργανικών θέσεων, ώστε να υπάρξει άμεση, πλήρης και ισότιμη μεταφορά στον Οργανισμό του Γ.Ν. Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» όλων των οργανικών θέσεων υγειονομικών προερχομένων από το Γ.Ν. Δυτικής Αττικής, ώστε να μην απομακρυνθούν 150 υγειονομικοί που είναι απολύτως απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά;
2. Θα ανασκευάσετε με νέα επανορθωτική απόφαση του ΚΕΣΥΠΕ την ανακριβή αναφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ως δήθεν «μοναδικού τριτοβάθμιου νοσοκομείου της 2ης ΥΠΕ»,  η οποία αμφισβητεί επίσημα τον τριτοβάθμιο χαρακτήρα του Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας, αλλά και των Νοσοκομείων Ασκληπιείο Βούλας, Τζάνειο, Θριάσιοκαι όλων των γενικών νοσοκομείων των νησιών Αιγαίου του Ε.Σ.Υ. στη 2ηΥ.Π.Ε.;

Οι Ερωτώντες Βουλευτές

Νίνα Κασιμάτη

Αβραμάκης Ελευθέριος

Αλεξιάδης Τρυφώνας 

Αναγνωστοπούλου Σία 

Αυγέρη Θεοδώρα

Αυλωνίτης Αλέξανδρος – Χρήστος 

Βερναρδάκης Χριστόφορος

Δρίτσας Θεόδωρος

Καλαματιανός Διονύσης

Κόκκαλης Βασίλειος

Λάππας Σπύρος 

Μάλαμα Κυριακή 

Μάρκου Κωνσταντίνος

Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος 

Μιχαηλίδης Ανδρέας 

Μπαλάφας Γιάννης

Μπάρκας Κωνσταντίνος

Μωραΐτης Θάνος

Παπαδόπουλος Σάκης

Πούλου Παναγιού

Σαρακιώτης Ιωάννης

Σκουρολιάκος Παναγιώτης

Φάμελος Σωκράτης 

Φωτίου Θεανώ

Χρηστίδου Ραλλία

  ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, η δημόσια συζήτηση αλλάζει τόνο και προτεραιότητες. Δεν είναι εύκολο να...

Κόλαφος ο ΣΕΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο Καστελλίου: Μια ωμή παρέμβαση που βάζει οικονομικά συμφέροντα πάνω από την παγκόσμια κληρονομιά, αγνοώντας βραβεία...

Ο Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα το εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι υπογράφοντας σύμβαση για ραντάρ δίπλα στο μινωικό μνημείο Παπούρας, ενώ εκκρεμεί υπόθεση στο...

Κυριάκος Βελόπουλος: Οι τρεις ήρωες, Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός, έδωσαν το αίμα τους αποδεικνύοντας στους Τούρκους ότι η Ελλάδα ΔΕΝ υποχωρεί και ΔΕΝ διαπραγματεύεται κυριαρχία!

Ίμια, 31 Ιανουαρίου 1996… Οι τρεις ήρωες, Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός, έδωσαν το αίμα τους αποδεικνύοντας στους Τούρκους ότι η Ελλάδα ΔΕΝ υποχωρεί και ΔΕΝ διαπραγματεύεται...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πριν από 30 χρόνια, η αγάπη για την πατρίδα καθιστούσε αθάνατους στη συλλογική μας μνήμη τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα...

Πριν από 30 χρόνια, η αγάπη για την πατρίδα καθιστούσε αθάνατους στη συλλογική μας μνήμη τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. Σήμερα, η...

Νίκος Δένδιας για τα Ιμια: Η Ελλάς τιμά τους νεκρούς της

30 χρόνια από την κρίση στα Ίμια τιμάμε τη μνήμη του Αντιναυάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση ΠΝ, του Αντιναυάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου ΠΝ και του Πλοιάρχου Έκτορα Γιαλοψού...

Χαμός στην βουλή με τον Κυριακο Βελόπουλο

Χαμός στην Βουλή: "Είστε μισέλληνες όλοι!" Τριήμερο πένθος για την Πύλο, ούτε ένα λεπτό για τις μάνες στη Βιολάντα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!Ο Τασούλας...

Αλέξης Τσίπρας: Σύσταση Ομάδας Επεξεργασίας Κειμένου Θέσεων για τη Σύγκλιση της Σοσιαλδημοκρατίας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της Πολιτικής Οικολογίας

Η συζήτηση για τη συνάντηση της Σοσιαλδημοκρατίας, της Πολιτικής Οικολογίας και της Ριζοσπαστικής Δημοκρατικής Αριστεράς έχει ξεκινήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήδη από την πρώτη...

Αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου για τη βουλή και την περιοχή του Hilton: Γιατι κινδυνέουν να τιναχτούν ανά πάσα στιγμή στον αέρα

Από την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στο Κόντρα: Η βουλή και το Χιλτον κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα από το παλαιό σύστημα αερίου στην...

Εκτάκτως συνέντευξη του Πάνου Καμμένου

Συνέντευξη του Πάνου Καμμένου

Κατεπείγουσα ερώτηση Φαραντούρη σε Κομισιόν και Ύπατη Εκπρόσωπο για Τουρκικές NAVTEΧ

Κατεπείγουσα γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ύπατη Εκπρόσωπο για την Εξωτερική Πολιτική Κάγια Κάλλας κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής...

Νικόλας Φαραντουρης για τις Τουρκικές NATVEX: Κατέθεσα κατεπείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν και την Ύπατη Εκπρόσωπο

Τουρκικές NAVTEΧ. Κατέθεσα κατεπείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν & την Ύπατη Εκπρόσωπο Οι κινήσεις αυτές συνιστούν ευθεία αμφισβήτηση κυριαρχίας κράτους-μέλους της ΕΕ.➡️ Το σύστημα NAVTEX προορίζεται...

Αποχώρησε από το Κίνημα του Στεφάνου Κασσελακη ο ανεξάρτητος βουλευτής Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Παραίτηση από το Κίνημα ΔημοκρατίαςΕίναι καιρός τώρα που οι ιδεολογικές διαφωνίες μου με κινήσεις και εκφρασμένες θέσεις του Κινήματος Δημοκρατίας γιγαντώνονται. Οι αρχικές μικρές...

Η ανάρτηση της Ολγας Κεφαλογιαννη από το Νέο Δελχι

Στο Νέο Δελχί, με την πρώτη απευθείας πτήση Αθήνα–Νέο Δελχί, κάνουμε ένα συγκεκριμένο βήμα που διευκολύνει και ενισχύει τη διασύνδεση Ελλάδας και Ινδίας στον...

Η συνέντευξη του Στεφανου Κασσελακη στη Ναυτεμπορικη

Η συνέντευξη του Στεφανου Κασσελακη στη Ναυτεμπορικη

Αλέξης Τσίπρας: Στεκόμαστε όλοι, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πλάι στα σπίτια που ορφάνεψαν, πλάι στον ΠΑΟΚ και στους χιλιάδες φίλους του

Όταν εφτά νέοι άνθρωποι, που ξεκίνησαν ένα ταξίδι χαράς, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδαχάνουν τη ζωή τους, οι λέξεις χάνουν τη σημασία...

Στέφανος Κασσελακης για το Άουσβιτς: Περπάτησα εκεί όπου η ανθρώπινη ζωή έπαψε να έχει υπόσταση και έγινε ένα νούμερο χαραγμένο στο δέρμα

Πριν δύο χρόνια βρέθηκα στο Άουσβιτς Περπάτησα εκεί όπου η ανθρώπινη ζωή έπαψε να έχει υπόσταση και έγινε ένα νούμερο χαραγμένο στο δέρμα.Δεν ήταν μια...

Επαφές Φαραντούρη στη Λιβύη με Πρωθυπουργό και Υπουργό Πετρελαίου

Η πρόοδος στις Ευρω-λιβυκές σχέσεις προϋποθέτει να φύγει απ' το τραπέζι το παράνομο Τουρκο-λιβυκό μνημόνιο για τις θαλάσσιες ζώνες Συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Λιβύης...

Το Κίνημα Δημοκρατίας του Στεφανου Κασσελακη υπέρ της απόφασης Μητσοτακη

Το Κίνημα Δημοκρατίας χαιρετίζει την απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προσχωρήσει στην πρότασή μας για τη δημιουργία Περιφέρειας Αποδήμων, αναγνωρίζοντας στην πράξη...

Νίκος Καρανίκας για το συνέδριο της Νέας Αριστερας: Καμία ελπίδα με δαύτους

Καμία ελπίδα με δαύτους.(σε 1’) Έπεσε η αυλαία του συνεδρίου της Νεαρ με ήττα του προέδρου Χαριτση & της ομάδας Αχτσιόγλου Μπίστη Τζανακοπουλου.Στήριξαν την πρόταση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ