Πάτρα: Είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος για την τιμωρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή βλέπω τις αναμενόμενες εξελίξεις στο θέμα της Πάτρας, κρατήστε τον ενθουσιασμό σας, ο δρόμος θα είναι μακρύς.

Από τις πληροφορίες που διαρρέουν οδηγείται στην εισαγγελέα. Η λέξη- κλειδί που θα σημάνει την αρχή του τέλους και επίσημα είναι ο ανακριτής, ο οποίος (όχι δεν είναι αστυνομικός, είναι δικαστής) εκδίδει και το ένταλμα σύλληψης.

Το ένταλμα εκδίδεται όταν συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:
(1)Αδίκημα για το οποίο επιτρέπεται προσωρινή κράτηση
(2)Σοβαρές ενδείξεις ενοχής (❗)
(3)Σκοπός φυγής ή κίνδυνος τέλεσης νέων εγκλημάτων

Όσο unpopular και αν είναι, οι αρχές δούλευαν εδώ και 2 μήνες για να καταλήξουν με ασφάλεια στις “σοβαρές ενδείξεις ενοχής”τις οποίες δεν αποκάλυψε κανένα space και καμία εκπομπή/φυλλάδα.Κανένας δημοσιογραφίσκος δεν μπορεί να δώσει εντολή να διενεργηθούν εξετάσεις για την Χ ουσία.

Αν κάποιος δούλεψε σκληρά και θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά μέχρι να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο είναι η εισαγγελέας και ο ανακριτής. Με το να συγχαίρετε τύπους που έλεγαν για πανάκια και γαλόνια, απαξιώνετε το έργο όσων όντως δούλεψαν.

Υ.γ.: Όσο και να θέλετε να πανηγυρίσετε γιατί δικαιώθηκατε (gif Χαρδαλιά) προσέξτε τις σχετικές με την υπόθεση λεπτομέρειες που αναπαράγετε, γιατί θα υπάρξουν αντιγραφείς.

Υ.γ. 2: Και για να προλάβω τα περί ποινών, αν ευσταθεί ότι ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση όχι δεν θα είναι έξω σε 5 χρόνια.

Η ποινή είναι ισόβια (μάλλον πολλάκις). Δύσκολα θα γίνει επίκληση ΜBP για την άρση του καταλογισμού.

Αρκετά απίθανο (μετά και την ΟλΑΠ Ποινή 2/2022) να αναγνωριστεί και το ελαφρυντικό του συννομου βίου. Οπότε θα είναι έξω κάπου το 2050. Αφήστε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ