Μοιραία η επιλογή Μητσοτακη να μην παει σε εκλογες οσο προλάβαινε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αλλαζονεια προηγείται της πτώσης. Η επιλογή του Μητσοτακη να μην παει σε πρόωρες εκλογες οσο μπορουσε να νικήσει πλέον θα αποδειχτεί τραγικη και για τον ίδιο και για την Νεα Δημοκρατια.

Το ίδιο μοιραίο λάθος που έκανε και ο Κωσνταντινος Μητσοτακης που δεν πήγε σε εκλογες οσο μπορούσε το 1991, το επανέλαβε και ο Κυριακος Μητσοτακης.

Πλέον μετά και την πολιτική της κυβέρνησης του που έφερε την Ελλάδα σε σύγκρουση με τη Ρωσια, την στιγμή που η ουδέτερη Τουρκία καρπώνεται τεράστια οφέλη και τον παραλογισμό με τις τιμές στο ρεύμα που εξοντώνουν επιχειρήσεις και νοικοκυρια καθε ελπίδα του Μητσοτακη να παραμεινει πρωθυπουργός το βράδυ των εκλογών εχει εξατμιστεί.

Η κοινωνία και κυρίως οι οικονομικοί άρχοντες του τύπου προετοιμάζονται για την διαδοχή κατάσταση με το μόνο ερώτημα να ειναι αν θα προκύψει με εκλογες ή με απομάκρυνση του Μητσοτακη στα πρότυπα του 2011 με την κυβερνηση Παπαδημου.

Υ.Γ.  «Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση τρώει ξύλο. Φαντάζομαι και στις δημοσκοπήσεις, φανερές-μυστικές, πρέπει να πέφτει ξύλο άγριο», είπε χαρακτηριστικά ο… σχεδόν εκπρόσωπος Τύπου του Μαξίμου. Και για να το λέει, κάτι θα ξέρει…

Πορτοσάλτε:
«Αυτή την στιγμή η κυβέρνηση τρώει ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές»❗️❗️❗️

Για να φτάσει ο Πορτοσάλτε να κάνει τέτοια δημόσια ομολογία, η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Το «Μαξίμου ΑΕ» ζει τον εφιάλτη του βλέποντας τον χείμαρρο που σύντομα θα το καταπιεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ