Αλαλάζοντας οι παρουσιαστές υμνούν τον φιλεύσπλαχνο πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν είναι δυνατόν! Όλα τα φιλοκυβερνητικά κανάλια, στα πρωινάδικα του Σαββάτου, προσπαθούν με εμφανή αγωνία των παρουσιαστών να παραπλανήσουν τον λαό πείθοντας για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, με αριθμούς που «τεκμηριώνουν» τήν ευεργεσία αφού αυτοί οι αριθμοί δείχνουν το κόστος κατανάλωσης ρεύματος να μειώνεται περίπου στο μισό.

Όντως μειώνεται ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (αυτό δεν το λένε) στο μισό αν τηρηθεί αυτό που εξήγγειλαν. Όμως το εναπομένον μισό αυτό που θα πληρώσουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ «νηστεύοντας» οι πιό πολλοί λόγω της αμετακίνητης πλέον ρήτρας αναπροσαρμογής που με τα μέτρα ανακούφισης την θεσπίζουν ετσιθελικά τώρα εντέχνως, παρακάμπτοντας τον «σκόπελο» της άρσης αυτής, επαναφέροντας ούτω την ασφαλή «ναυσιπλοΐα» ούτε λέξη!!

Πως να άρουν την σφαγιαστική πλέον ρήτρα;
Κορόιδα είναι;Κορόιδο είναι όποιος δέν καταλαβαίνει ότι αυτή η ρήτρα ήταν και παραμένει ο κύριος στόχος της μιας «νομότυπης αρπαχτής».

Μια απάτη που επιχειρούν να την περάσουν σε «δόσεις». Εν αρχή ουν στα «ψιλά» των συμβολαίων των παρόχων. Αμέσως μετά σε κάτι άλλα ψιλά που αφορούσαν τους συνδρομητές της ΔΕΗ παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα «εκπτωτικό» των τιμολογίων κατανάλωσης και το οποίον πολλοί λίγοι κατάλαβαν, δηλαδή αυτοί που είχαν πληροφόρηση «από μέσα» ενταχθήκανε.

Αυτό λοιπόν το εκπτωτικό,όφειλε η κρατική επιχείρηση, να εφαρμοσθεί προς όλους, «αφού ποιός στραβός δεν θέλει το φώς του» και όχι μόνον σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν, λέγοντας σήμερα «τα κορόιδα που δεν…..» καταφέρνοντας έτσι νομότυπα να περάσουν τον εμπαιγμό.
Μπορεί όμως η ΔΕΗ να το εφαρμόσει σήμερα και πρός τούς ανένταχτους καταργώντας έτσι το χαράτσι της ρήτρας στην πράξη. Δεν το κάνει. Πως να το κάνει; Κορόιδο είναι να το κάνει; Αφού αυτός ήταν ο στόχος. Η εξαπάτηση. Συνεπώς τα έσοδα εκτινάχτηκαν. Τα κονομίσαμε. Εξ ού και το ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ!! Ως εκ τούτου να η Κέα, και αργότερα γιατί όχι Μύκονο και Σαντορίνη;

Αφού υπάρχουν νάαα….οι Πιγκουίνοι; Ένεκα οι σε πολλούς δυσνόητες πλατφόρμες.
Έτσι έφθασε και το τελικό σήμερα (έτσι νομίζει) να κομπάζει ο Μητσοτάκης στο συνέδριό του, ότι «σας έσωσα»ενώ συνέβη το αντίθετο, «δοξάστε με» με το επιχείρημα ότι παρεκάμφθη το αργοκίνητο υπερωκεάνιο καράβι  των Βρυξελλών,
επιβιβάζοντας το δυστυχή, και άξιο της ψήφου του λαό, στο γοργό τρεχαντήρι του Μητσοτάκη για να πάει ταχύτατα πού; Αφού τώρα πιά είναι αργά! Οι ρήτρες οι ατέλειωτες φορεθήκαν για να πληρώνει ο λαός την κάθε ανακατωσούρα.

Τελευταία ελπίδα, η Δικαιοσύνη. Μιά δίκαιοσύνη που αυτή τη φορά δεν θα καταδεχτεί να «αρχειοθετήσει»! Αλλά αυτή τη φορά να ΔΙΚΑΣΕΙ.
Με δικαστές περισσότερους του ενός στην έδρα αρκεί να ενθαρρυνθεί και με την ψήφο του λαού, γιατί αλιώς ….ίσως τεθεί άλλο ένα μπρίκ ιν δη γουόλ, και τότε……χαίρεται!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ