Αθώοι όλοι οι μάρτυρες που είχε μηνύσει ο ψευδομουφτής Μέτε !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ τους!! …

ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!

Έληξε στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης η ταλαιπωρία των μαρτύρων κατηγορίας κατά του Ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ και του Ιμάμη του Ερκάν Αζίζογλου για τα επεισόδια στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στο χωριό Γλαυκή το 2016.

Να θυμίσουμε ότι το 2016 ο Αχμέτ Μετέ με τον ιμάμη έκανε μήνυση σε όλους τους μάρτυρες ως εκλεγμένος μουφτής μάλιστα ( έλεος..)

Μετά από 8 ώρες διαδικασία η εισαγγελέας της έδρας Καραντόλα Νικολέτα ζήτησε την αθώωση όλων των μαρτύρων. Το δικαστήριο με σύνθεση δικαστών Γκόγκολας Αργύριος (Πρόεδρος) και μέλη τις πρωτοδίκες Μπαράτα Αγγελική και Δημητρακοπούλου Δήμητρα έκρινε Αθώους τους 4 κατηγορουμένους Χρύσα Ούτση (Δημόσιο υπάλληλο), Νουρλή Φαρζλή (κάτοικος Γλαύκης), Εμίν Σινίκογλου (Πρώην διορισμένος Μουφτής), Παπαδόπουλο Παναγιώτη (Εκδότης Εφημ. ΜΑΧΗΤΗΣ) για το αδίκημα της ψευδορκίας (ψευδής κατάθεσης) και της συκοφαντικής δυσφήμησης και άφησε την απλή δυσφήμηση (καθόλου τυχαία πιστεύουμε η Σολομώντεια λύση)… και έπαψε οριστικά την δίωξή τους για το συγκεκριμένο(δυσφήμησης)… λόγω της παραγραφής με τις αλλαγές στον ποινικό Νόμο.

283280844 625700245645919 1800958539902631083 n

Το δικαστήριο για ακόμη μια φορά γέμισε με υποστηριχτές του ψευτομουφτή, δίπλα ο βουλευτής του Σύριζα Ζειμπεκ Χουσείν, o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπαράν Μπουρχάν , ο δήμαρχος Μύκης Nτελή Χουσεΐν Pιτβάν, ο πρώην δήμαρχος Μύκης Τζεμήλ Καπζά, τουρκόφωνα ΜΜΕ, Ιμάμηδες, κ.α.. που πάγωσαν με την πρόταση της εισαγγελέως και μετά με την απόφαση της έδρας… αφού περίμεναν την καταδίκη των μαρτύρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρός Γκόγκολας Αργύριος έδωσε διέξοδο στον Μετέ αν επιθυμεί ακόμη την δίωξη των κατηγορουμένων και αυτός επέμενε ¨ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ τους!!¨

Το σοκ τους είναι τέτοιο που δεν τολμούν στα τουρκόφωνα ΜΜΕ να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για την σωστή απόφαση του δικαστηρίου και μιλούν για καταδίκη.

Αναρωτιόμαστε τι θα έγραφαν αν κρινόντουσαν ένοχοι… (Ξύδι)

Η ίδια η κυρία Ούτση έγραψε τα εξής :

Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη που μετά από 8 ώρες χθες, σήμερα έβγαλε απαλλακτικη απόφαση και για τις 2 κατηγορίες στην μήνυση που μου έκανε ο Αχμέτ Μετε και ο Ερκαν Αζιζογλου για τα γεγονότα στην κηδεία του στρατιωτη στην Γλαυκη. Ευχαριστώ θερμά τον δικηγόρο μου Stergios Gialaoglou που με την ιστορική αγόρευσή υπεράσπισης μου βοήθησε την έδρα να βγάλει ουσιαστικά μια απόφαση “Στο όνομα του Ελληνικού Λαού “

281756052 5512569358776239 5928682112467534814 n

tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ