Όταν ο Θάνος Τζήμερος έβριζε την Βασιλική Θάνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O πολλάκις αποτυχών πολιτευτής μάλλον πρέπει να ξανακοιτάξει τα επιθετικά tweets που αναρτούσε εναντίον της επίτιμης προέδρου του Αρείου Πάγου.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τέθηκε στο αρχείο, για δεύτερη φορά, η μηνυτήρια αναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου σχετικά με καταγγελίες για απόπειρα «εκβίασής» του από την κ. Βασιλική Θάνου σε προσπάθεια εκβίασης του εκλιπόντος επιχειρηματία. Η υπόθεση, είχε… ξανασερβιριστεί στο κοινό (μην τυχόν και πειθόταν κάποιος) με αφορμή τη δημοσιοποίηση ηχογραφημένης συνομιλίας του Ανδρέα Βγενόπουλου με γυναίκα που εμφανιζόταν ως «αγγελιοφόρος» της τότε προέδρου του Αρείου Πάγου.

Το «ντοκουμέντο – θησαυρός» αποδείχθηκε άνθρακας και μερικοί έμειναν με τη χαρά μισοφαγωμένη στο στόμα – για την ακρίβεια, στο πληκτρολόγιο. Ένας από αυτούς ο Θάνος Τζήμερος, ο πρόεδρος του κόμματος Εθνική Δημιουργία, που τον Φεβρουάριο του 2022 είχε κυριολεκτικά ξεσαλώσει στο Twitter εναντίον της Βασιλικής Θάνου και εκδήλωνε τον ενθουσιασμό του για τις «αποκαλύψεις» είτε με δικές του αναρτήσεις είτε κάνοντας retweet αναρτήσεις τρίτων.

Στις 23 Φεβρουαρίου έγραψε (βλ. εικόνα) «Δεν της έφτανε το “επίδομα βιβλιοθήκης” που παίρνουν οι δικαστές και είπε να το αυγατέψει. Παρακαλείται η κα Βασιλική Μετά Τρούλου να παράσχει τις δέουσες εξηγήσεις (και οι προστάτες της, ωσαύτως)».

tzimeros vivliofagosss

Την ίδια ημέρα επανήλθε στο θέμα: «Είσαι βιβλιοφάγος; 10 σημάδια που το αποδεικνύουν!»

tzimeros vivliofagos

Διευκρινιστικά αναφέρεται ότι με ο όρος «βιβλία» στο ηχητικό Βγενόπουλου ήταν κωδική ονομασία για τα χρήματα του εκβιασμού και έτσι ο Θάνος Τζήμερος, υιοθετούσε ανοιχτά τις συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον της ακέραιας και γενναίας λειτουργού της Θέμιδος.

Ξανά στις 23 Φεβρουαρίου, ο Θάνος Τζήμερος έκανε retweet την ακόλουθη ανάρτηση χρήστη που είχε το ψευδώνυμο LuellaDeVil: «Τι βόθρος μάς κυβερνησε, επειδή βρέθηκαν χαζοβιοληδες να ψηφισουν σκατα γιατί τους είχαν πείσει πως θα έσωζαν την Ελλάδα #παραδικαστικο».

tzimeros vivliofagoss

Η ανάρτηση με το υβριστικό και χυδαίο περιεχόμενο συνοδευόταν από φωτογραφία της κ. Θάνου με τον κ. Παπαγγελόπουλο και την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου.

Τώρα που η υπόθεση του ηχητικού μπήκε στο αρχείο τι έχει να πει ο Θάνος Τζήμερος; Θα ζητήσει συγγνώμη από τη Βασιλική Θάνου;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ