Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Το ελληνικό Δημόσιο δίνει δωρεάν μάσκες Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα δημόσια φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, που χορηγούν τα φάρμακα υψηλού κόστους, κάνουν δώρο σε κάθε “πελάτη” και μια συσκευασία 50 τμχ. μασκών προσώπου. Η οποία….

όπως βλέπουμε παράγεται στο “Basaksehir Istanbul Turkiye” από την ασήμαντη βιοτεχνία ενδυμάτων MAE GİYİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, που ιδρύθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια και εισάγεται στην Ελλάδα, από την ANATS Α.Ε. του κ. Πασχάλη Ανάτση, μια εταιρεία που προμηθεύει πολλούς φορείς υγείας, είναι βραβευμένη και αξιόπιστη.

Αλλά το ερώτημα προς το ελληνικό κράτος είναι: Καλά, και τις μάσκες που διακινεί το δημόσιο, από την Τουρκία τις παίρνουμε; Για το ελληνικό δημόσιο μιλάμε, όχι για ιδιώτες! Τουρκικές μάσκες βρε αθεόφοβοι! Το ελληνικό δημόσιο ενισχύει τον Ερντογάν;

Kαι μιλάμε για πολλές χιλιάδες (168.662 για την ακρίβεια) μάσκες! Συνολικού κόστους 356.669,531 €, σύμφωνα με τη σύμβαση που βρήκαμε, επειδή στο makpress ψάχνουμε πολύ πριν γράψουμε κάτι. Κι όπως βλέπουμε στη σύμβαση, ο προμηθευτής έδωσε “τα τεχνικά φυλλάδια του κατασκευαστικού οίκου”. Στον ΕΟΠΥΥ είδατε λοιπόν ότι οι μάσκες είναι made in istanbul και τις πήρατε; Ελέγξατε ότι “πληρούν τους ευρωπαϊκούς ή/ και διεθνείς κανόνες για την ασφάλεια” όπως λέει η σύμβαση; Φανταζόμαστε ότι έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Untitled 1
Τουρκικές μάσκες βρε αθεόφοβοι! Το ελληνικό δημόσιο ενισχύει τον Ερντογάν;
Untitled 1

Λεπτομέρεια: Όσο κι αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε πουθενά ότι η MAE παράγει και μάσκες.

Πηγη: makpress.blogspot.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ