Γιατί κύριε Μητσοτάκη κάνετε τεμενάδες στη «λίστα Ερντογάν»;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και ο πλέον κακόπιστος Έλληνας πρέπει τώρα να έχει πειστεί πως ο Αλβανός Ράμα ήταν είναι και θα είναι στην μισθοδοσία ηγετών χωρών της λίστας Ερντογάν.

Οι τελευταίες δηλώσεις Ράμα αποστροφής προς τους της ΕΕ κανόνες ένταξης νέων μελών εις αυτήν χαρακτηρίζοντας αυτούς πολύ αυστηρούς, για να επιτευχθούν, δεν απέχουν από τις δηλώσεις του Τούρκου που όταν πριν χρόνια τους έμαθε, την Ελλάδα έπιασε αμέσως στο βρομόστομά του για να πει πως άλλες χώρες…….κτλ.

Έτσι λοιπόν και ο Ράμα δασκαλεμένος και σε αυτό από τον Τούρκο έβγαλε την ίδια χολή με τον πατρόνο του. Η εκεί σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη, εάν είναι καλά διπλωματικά προετοιμασμένη, οφείλει να δώσει απαντηση σε ότι προκληθεί από τον Αλβανό διότι θα ακολουθήσουν και άλλες που άπασαι, αυτό είναι βέβαιον θα εκπορεύονται από την Άγκυρα. Αυτό θα κριθεί από την στάση του Ράμα στην θέση που θα κρατήσει όταν η συζήτηση αγγίξει τον μεταξύ των δύο χωρών καθορισμό ΑΟΖ.

Μιας καθορισμένης από την προηγούμενη κυβέρνηση ΑΟΖ την οποίαν και αναίρεσε ο Τουρκόδουλος άμα τη εκλογή αυτού. Ήταν η πρώτη απόφαση που πήρε. Τώρα κάτι… λόγια …προσφυγής στην Χάγη είναι του αέρα. Πρώτα υπογραφή ΑΟΖ με ότι ακριβώς έγραφε η προηγούμενη που αναίρεσε, και μετά τα όποια λοιπά. Να μην του δοθεί δυνατότητα να βγάλει την προηγούμενη κυβέρνηση εκτεθειμένη (η αξιοπιστία μας;) απέναντι στον Αλβανικό λαό ως μειοδοτήσασα εθνικά απέναντί μας, όμως αυτός έπραξε …μπλα …μπλά και άλλα ηχηρά τοιαύτα.

Εδώ ο Ερντογάν για να πεί το ναί στην ένταξη των δυο Σκανδιναυικών χωρών στο ΝΑΤΟ, ζητεί …και τί δεν ζητεί.

Ήλθε η ώρα να πούμε και εμείς στον «πιασμένο» Ράμα ότι δεν είμαστε αντίθετοι με τον εκεί λαό, διότι αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά δεκαετίες τώρα. Όμως οφείλει ο Μητσοτάκης να του τονίσει δημόσια πως δεν θα επιτρέψουμε στον Τούρκο να επεμβαίνει στην περιοχή μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας καθορίζοντας έτσι πιλότο για τα αρπακτικά του σχέδια εκτός διεθνούς δικαίου. Αν όχι, συζήτηση, επ αυτού, καμία. Θα το πράξει; Σιγά που θα……-

ΔΗΜΟΦΙΛΗ