Σεισμός απο τις αποκαλύψεις της Εστίας για μεθοδεύσεις Μητσοτάκη υπέρ της Τουρκίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χάνει ευκαιρία να παριστάνει τον μέγα πατριώτη, που στέκεται σταθερά στο πλευρό της Κύπρου και συντάσσεται στον αγώνα της. Είναι όμως έτσι;

Κυριολεκτικά σεισμός θα προκληθεί από τα όσα αποκαλύπτει η «Εστία» για τον ρόλο του πρωθυπουργού. Και αυτό γιατί ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή (!) των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ, προκειμένου να προχωρήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος!

40EB5146 C516 4037 8D05 B9B6AE78F43B

Για τον ίδιο λόγο προωθούσε την ιδέα της κατασκευής αγωγού αερίου για απ’ ευθείας σύνδεση Ανατολικής Μεσογείου–Τουρκίας, με παράκαμψη της Κύπρου! Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης άλλα λέει, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια, και άλλα κανονίζει κάτω από το τραπέζι. Και μάλιστα όλα όσα συζητάει είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Μάλιστα σύμφωνα με το βιβλίο «7 Προεδρικά Πορτραίτα» του εκδότη Κωστή Χατζηκωστή,  «οι χαρακτηρισμοί Αναστασιάδη εξευτελίζουν την πολιτική αξιότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά», καθώς «η Κύπρος δεν είναι στις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»!

Η απόλυτη παράδοση των εθνικών μας δικαίων για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας, την οποία επιδιώκουν διακαώς οι σύμμαχοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ