50χρονος ανώμαλος έβγαζε κρυφά φωτογραφίες ανήλικης σε παραλία της Καβάλας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ένας 50χρονος, που φωτογράφιζε ένα ανήλικο κορίτσι σε παραλία στην Καβάλα και αρνήθηκε να σβήσει τις φωτογραφίες.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2022 στην Καβάλα. Ο 50χρονος, παντρεμένος με παιδιά, φωτογράφιζε την 17χρονη και όταν η παρέα της το κατάλαβε και του ζήτησε να σβήσει το υλικό εκείνος αρνήθηκε. Έτσι, στην παραλία κλήθηκαν αστυνομικοί.

Η συνέχεια δόθηκε χθες σε δικαστική αίθουσα. Στο πλευρό του κατηγορούμενου, η σύζυγός του, που κατέθεσε ότι ο άντρας της δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ο ίδιος στην απολογία του, αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη. «Ήταν λάθος μου. Ζητώ συγνώμη. Ήταν μεγάλο το λάθος μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

O δικηγόρος που τον εκπροσώπησε στάθηκε στο λευκό ποινικό μητρώο και ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Εισαγγελέας και πρόεδρος συμφώνησαν και όπως είπαν χαρακτηριστικά «αυτό γίνεται με μεγάλη επιείκεια».

Η ποινή ήταν η προτεινόμενη από την εισαγγελέα. 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Ο 50χρονος κατέθεσε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ