Φρικτό έγκλημα: Σκότωσαν στο ξύλο φύλακα στη Φυλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θύμα άγριας επίθεσης από αδίστακτους κακοποιούς έπεσε ένας 54χρονος φύλακας, υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, ο οποίος έκανε βάρδια σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο στο Δήμο Φυλής.

Ο γιος του 54χρονου μίλησε στο iΕidiseis αναφέροντας ότι ο πατέρας του είναι κλινικά νεκρός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, καθώς δέχτηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι από συμμορία που ήθελε να κλέψει χαλκοσωλήνες.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ οι δράστες διέφυγαν με το όχημα με το οποίο εκτελούσε τη βάρδια του ο 54χρονος. Το τζιπάκι αυτό βρέθηκε καμένο λίγη ώρα αργότερα στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ εκτιμάται ότι το θύμα έμεινε αβοήθητο -βαριά τραυματισμένο- για ώρα μέχρι να εντοπιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο γιος του προχωρά σε καταγγελίες σε σχέση με τις συνθήκες εργασίας του πατέρα του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο iEidiseis:

«Ο πατέρας μου ξεκίνησε να εργάζεται ως φύλακας στη συγκεκριμένη εταιρία στις 30 Ιουνίου 2023, ήταν παλιότερα σε κάποιες άλλες φυλάξεις του Δήμου Λιοσίων, και από την περασμένη Δευτέρα είχε ξεκινήσει να δουλεύει ως φύλακας στην περιοχή των ΧΥΤΑ στα Άνω Λιόσια, στα σύνορα με Ασπρόπυργο, σε υπό κατασκευή πάρκο με φωτοβολταϊκά.

Την περασμένη Παρασκευή η κατασκευαστική εταιρία έφερε στο χώρο χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ. Δεν βρήκανε το κλειδί του κοντέινερ στο οποίο θα αποθήκευαν μέσα τους χαλκοσωλήνες και τους άφησαν έξω.

Το ίδιο βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου, σκότωσαν στο ξύλο τον πατέρα μου, ο άνθρωπος είναι κλινικά και εγκεφαλικά νεκρός, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μας ενημέρωσαν σήμερα ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε, δεν υπάρχουν πιθανότητες να ζήσει.

Δεν γνωρίζει κανένας τίποτα για το πως έγινε. Στα 500 μέτρα βρισκόταν μόνο ένας φύλακας μίας άλλης εταιρείας, ο οποίος δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα. Τον έχουν χτυπήσει τον πατέρα μου άσχημα, περιμετρικά σε όλο το κεφάλι, σίγουρα με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Ο εγκέφαλος του πατέρα μου έχει καταστραφεί. Οι δράστες έφυγαν με το αυτοκίνητο που είχαν δώσει στον πατέρα μου για να κάνει τη φύλαξη του χώρου. Το όχημα βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Ζωής καμμένο στις 3.30 τα ξημερώματα. Ο πατέρας μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά. Η τελευταία επικοινωνία του πατέρα μου ήταν στη 1.00 τα ξημερώματα, καταλαβαίνετε ότι ο πατέρας μου ήταν αβοήθητος σε άσχημη κατάσταση για κάποιες ώρες.

Οι δράστες φόρτωσαν και πήραν μαζί τους τους χαλκοσωλήνες. Στο σημείο της επίθεσης στον πατέρα μου βρέθηκαν σπασμένα τζάμια. Ο πατέρας μου έκανε βάρδια σε ένα αυτοκίνητο. Τον έβαλαν να φυλάει το χώρο χωρίς να του δώσουν ούτε ασύρματο, ούτε κάποιον πομπό στο αυτοκίνητο, ούτε κάποιο αλεξίσφαιρο γιλέκο, ούτε εταιρικό κινητό, τίποτα. Και αυτό παρότι είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν την επικινδυνότητα της περιοχής.

Ο πατέρας μου θα γινόταν 54 ετών στις 26 Ιουλίου, ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, με υπόβαθρο στις πολεμικές τέχνες και στην αυτοάμυνα. Έχει υπάρξει υπεύθυνος ασφαλείας σε εταιρείες, δε νομίζω ότι ένα ή δύο άτομα μπορούσαν να του κάνουν τέτοια ζημιά και να πάρουν το βαρύ φορτίο. Ήταν τουλάχιστον πέντε άτομα οι δράστες. Μέχρι στιγμής από την έρευνα δεν βλέπω φως. Ζητάω δικαιοσύνη. Να βρεθούν αυτοί που έκαναν αυτό στον πατέρα μου. Θα κάνω τα πάντα για τον πατέρα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ