Ομιλία – κόλαφος του Ευριπίδη Στυλιανίδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι έννοιες της μάνας και του πατέρα είναι αναντικατάστατες και ταυτίζονται με ό,τι καλύτερο έχει επιτύχει το ανθρώπινο γένος. Δηλαδή, την αγαπημένη παραδοσιακή οικογένεια ως θεμέλιο της συντεταγμένης ανθρώπινης κοινωνίας» είπε και κατέληξε λέγοντας:

«Για αυτούς ακριβώς τους αξιακούς, νομικούς, πολιτικούς και εθνικούς λόγους καταψηφίζω το νομοσχέδιο».

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο γάμου και τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το νομοσχέδιο, ενώ ζήτησε η κυβέρνηση να στηρίξει πρωτίστως την τρίτεκνη και την πολύτεκνη οικογένεια.

«Για την Ορθοδοξία ο γάμος είναι το σημαντικότερο μυστήριο, σκληρός πυρήνας του θρησκευτικού δόγματος. Πώς λοιπόν γίνεται κάποιος να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλά καρτ;», ανέφερε και τόνισε πως «η διεθνής ατζέντα επιχειρείται να κυριαρχήσει στην πατρίδα μας».

«Οι έννοιες της μάνας και του πατέρα είναι αναντικατάστατες και ταυτίζονται με ό,τι καλύτερο έχει επιτύχει το ανθρώπινο γένος. Δηλαδή, την αγαπημένη παραδοσιακή οικογένεια ως θεμέλιο της συντεταγμένης ανθρώπινης κοινωνίας» και κατέληξε λέγοντας:
«Για αυτούς ακριβώς τους αξιακούς, νομικούς, πολιτικούς και εθνικούς λόγους καταψηφίζω το νομοσχέδιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ