Παύλος Πολακης: Μέχρι τέλους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παύλος Πολάκης

Προς τριμελές Εφετείο Κακουργηματων που εκδικάζει την υπόθεση των 23 παράνομων διορισμών του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη με τα πρωτοπαλίκαρα του Πουλη και Γεωργιάδη:

Έμαθα πως τις βεβαιώσεις υπηρεσίας που ζητήσατε ως δικαστήριο για κάποιους από τους διορισμένους σε νοσοκομεία ή άλλες δομές ,τις υπογράφουν κάποιοι διευθυντές κλινικών (!!!!) και όχι οι υπηρεσίες του νοσοκομείου που έχουν τα αρχεία προυπηρεσίας για κάθε εργαζόμενο και αυτές και ΜΟΝΟ αυτές ,εκδίδουν νόμιμες βεβαιώσεις!!!

Εντυπωση βέβαια προκαλεί που επιδιώκεται να διερευνηθει το ήδη διερευνηθεν εάν δηλαδή εργαστηκαν ή όχι τη στιγμή που κατηγορουμενοι δεν είναι οι ευνοηθεντες!!! Αλλά αυτοί που παράνομα τους διορισαν!!!

Ξέρω πως κάποιοι προσπαθούν αγωνιωδώς να «αποδείξουν» πως και καλά κάποιοι από τους 23 μετακλητούς του ΑΔΩΝΗ ,«δούλεψαν» ,
άρα δεν υπήρξε ζημιά του δημοσίου ώστε να πέσει το ποσό της ζημιάς από κακούργημα σε πλημμέλημα και να παραγραφεί !

ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ πως εντός της εβδομάδας καταθέτω μήνυση
Α) για την απόσυρση της παράστασης πολιτικής αγωγής από τη διοίκηση του ΕΟΔΥ σε αυτή τη δίκη κατόπιν προφανούς οδηγίας του Γεωργιάδη στον πρόεδρο Χατζηχριστοδούλου και
Β) Για τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ διορισμό του Πουλη και της Θεοφιλάτου ως μετακλητών συνεργατών του ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη στο Υπ Υγείας τώρα (και στο Ανάπτυξης παλιότερα )ενώ είναι ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΚΕΣ(αυτή που γίνεται τώρα και την άλλη των 74 διορισμών που ακολουθεί!!

ΕΠΙΣΗΣ ενημερώνω πως:
Θα ζητήσω από τον Δικηγορικό Σύλλογο να διερευνησει πως χορηγηθηκε άδεια εν μεσω αποχής σε συγκεκριμένο δικηγόρο συνεργάτη παλαιοτερα του εκπροσώπου της κυβέρνησης Μαρινακη, και τις παράνομες συνθήκες που αυτό έλαβε χώρα γιατί υποδηλωνει ιδιαίτερο ζήλο διεξαγωγης της συγκεκριμένης δίκης.
Μιας δίκης που ο Πρόεδρος της , ενω μπροστά του γινονταν παρανομίες από τους φυλακες του Αδωνη Γεωργιαδη σε βάρος του δικηγόρου Γιάννη Απατσιδη , τα ανέχθηκε και δεν διέταξε τα νόμιμα και άφησε τους φυλακες του ΑΔΩΝΗ να προσβάλλουν να σπρωχνουν και να τον λοιδωρουν !!!!

Αν νομίζετε πως με το 41% (που πια δεν το έχετε) θα σκεπάζετε όλες τις βρωμιές του παρελθόντος σας ,ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!
@pavpol2222

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ