Σάλος με την προφητεία του Γκρίνμπεργκ για τον Δένδια, που πάγωσε τον Κυριάκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επένδυση της κολοσσιαίας πολυεθνικής, είναι προσωπική. Ο πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγος του πλανήτη δεν πληρώνεται για να βοηθά τον Τραγάκη και τον Τασούλη τον Χατζηβασιλείου. Είναι εδώ για να διασφαλίσει την μακροβιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόνο.

Δεν υπάρχουν ούτε χρώματα, ούτε κόμματα για τον Σταν. Μόνο ο Κυριάκος μας.

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου του Κυριάκου λοιπόν, ήταν κάθετος αναφορικά με την σκέψη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Οι θιασώτες της συγκεκριμένης πρότασης, έχουν το ακόλουθο σκεπτικό: Εάν τεθεί θέμα κυβερνησιμότητας με παράλληλη διεξαγωγή εθνικών εκλογών, τότε θα αναχαιτιστεί η χαλαρή ψήφος που αναμένεται να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά που θα κυμανθούν έως και 15 μονάδες χαμηλότερα από τις Εθνικές εκλογές του 2023.

Ο Γκρίνμπεργκ ήταν απόλυτα αρνητικός και ξεκάθαρος: «Κυριάκο πρέπει να εξαντλήσεις την τετραετία. Μέχρι και το τελευταίο βράδυ. Εάν κάνεις τώρα εκλογές, θα χάσεις σίγουρα την αυτοδυναμία και θα συρθείς σε συγκυβέρνηση, είτε με τον Ανδρουλάκη είτε με τον Κασσελάκη. Οι οποίοι φυσικά δεν πρόκειται να σε δεχτούν για πρωθυπουργό, ενώ όσες επαναληπτικές εκλογές κι αν κάνεις, αποτέλεσμα όχι μόνο δεν θα βελτιωθεί, αλλά ενδέχεται να γίνει χειρότερο.

Πρακτικά, εάν προσφύγεις τώρα στις κάλπες, θα κάνεις πρωθυπουργό τον Δένδια! Του οποίου οι μετοχές στην Ουάσινγκτον είναι ανεβασμένες λόγω της αμυντικής συμφωνίας που υπέγραψε ως υπουργός εξωτερικών και των μαχητικών αεροσκαφών που στέλνει στην Ουκρανία, ως υπουργός άμυνας…

Επαγωγικά, θα χάσεις και το κόμμα»…

Κάπως έτσι, ο Κυριάκος έσβησε από το μυαλό του κάθε σκέψη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ με τους βουλευτές που θα εξοικονομήσει από τους Σπαρτιάτες, θα αυξήσει την κοινοβουλευτική του δύναμη και θα μπορέσει να ολοκληρώσει την τετραετία.

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

  1. Συγγνώμη αλλά το άρθρο σας νοηματικά είναι τουλάχιστον «διαταραγμένο»!
    Ποιός λέει τί και γιατί;
    Ποιά είναι η Πολυεθνική; κλπ
    Κάκιστη σύνταξη κειμένου !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ