Απογοήτευσε ξανά η Σακελλαρόπουλου: Κατώτερη των περιστάσεων στο Φόρουμ των Δελφών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώς σύνηθως, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι της, ώστε να μας πείσει πως πράγματι είναι η χειρότερη πρόεδρος στην ιστορία του θεσμού.

Αυτή τη φορά, μάλλον το…παράκανε κατά την εναρκτήρια ομιλία της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Η ίδια φρόντισε να αναφερθεί στα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης, στη δημοκρατία, στην θέση της Ελλάδας στην ΕΕ, όμως η επικοινωνιακή της ομάδα «ξέχασε» να της πει να κάνει λόγο για τα σημαντικά!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για έναν διεθνή θεσμό που έχει καταστεί πλέον σημείο αναφοράς για την Ελλάδα και όχι μόνο, τονίζοντας πως η φετινή διοργάνωση, με κεντρικό θέμα τη «Μεγάλη Μετάβαση», πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά για όλο τον κόσμο. «Η Ελλάδα μετέχει ισότιμα στις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, συμμερίζεται τις κοινές αξίες που ενσαρκώνει η Ευρώπη και αγωνίζεται ενεργά για την προώθηση και εμβάθυνσή τους», επεσήμανε, ωστόσο, δεν είπε λέξη για την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση του κυπριακού ελληνισμού από τους Τούρκους κατακτητές και την στάση που επιλέγει να κρατήσει η Ελλάδα.

Αντίθετα, αναφέρθηκε στην υποστήριξη της χώρας μας στην ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων και στην αναβάθμιση της πολιτικής και οικονομικής συνεργασίας όλων των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, την ώρα που ο Φρέντι Μπελέρης εξακολουθεί να κρατείται στην φυλακή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ