Χαλούκ Μπαϊρακτάρ: «Συκοφαντίες ότι πουλάμε καύσιμα αεροσκαφών στο Ισραήλ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γενικός Διευθυντής της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ, αντέδρασε δριμύτατα στις καταγγελίες για το Ισραήλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπου αφού έγινε γνωστή η δολοφονία με ισραηλινό αεροσκάφος των τριών γιων του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, υπήρξαν αναφορές ότι η εταιρεία Baykar πουλάει καύσιμα αεροσκαφών στο Ισραήλ.

Ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ δήλωσε ότι το άτομο που προέβαλε τις συκοφαντίες ήταν μέλος της ομάδας που διαχειριζόταν τις επικοινωνιακές εκστρατείες του Ιμάμογλου στον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης και είπε: «Καλώ τον Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος ταΐζει αυτά τα μέλη του PKK: Σταματήστε να αφήνετε τα λουριά από τα  σκυλιά σας να επιτίθενται».

Ο γενικός διευθυντής της Baykar, αντέδρασε πολύ σκληρά στους ισχυρισμούς ότι πουλήθηκαν καύσιμα αεροσκαφών στο Ισραήλ. Ο Μπαϊρακτάρ δήλωσε ότι η αποζημίωση που θα κερδίσει από τη μήνυσή του, θα σταλεί στη Γάζα ως βοήθεια.

Στην ανάρτησή του, ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ είπε: “Μια ποταπή και άτιμη εκστρατεία συκοφαντίας διεξάγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της Baykar  και των διευθυντών του σχετικά με τα αεροπορικά καύσιμα. Η Baykar είναι μια εταιρεία που έχει παράσχει τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική βοήθεια από την Τουρκία στη Γάζα. Το μόνο πεδίο δραστηριότητας της εταιρείας μας είναι τα συστήματα μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων. Αυτοί που διαδίδουν αυτή τη συκοφαντία θα τους πάω στα δικαστήρια και θα τους κυνηγήσω. Οποιαδήποτε αποζημίωση θα μεταφερθεί ως βοήθεια στη Γάζα», είπε χαρακτηριστικά.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ