Ο Τσούνης διατάζει, ο Μητσοτάκης παραδίδει εθνική κυριαρχία στους Τούρκους…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινή «γραμμή» φαίνεται πως ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τζορτζ Τσούνης, με τον τελευταίο να «καθοδηγεί» τον πρώτο!

Πέρισυ στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα μιλώντας για τις σχέσεις της χώρας μας και της Τουρκίας είχε δώσει ένα δικό του, λανθασμένο μάθημα ιστορίας, εξισώνοντας τον θύτη με το θύμα!

Μεταξύ άλλων είχε πει πως και οι δύο πλευρές κάνουν λάθη, πως η Ευρώπη θα πρέπει να μεταχειρίζεται πιο καλά την Τουρκία καθώς είναι μια σημαντική δύναμη ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση του για την ρητορική που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες και και «δυναμιτίζει» τις σχέσεις μεταξύ τους.

«Νομίζω ότι το θέμα (σ.σ. τα ελληνοτουρκικά) από την μία πλευρά είναι οι Τουρκικές υπερπτήσεις και η ρητορική και από την άλλη πλευρά, θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρος σε αυτό, επειδή, ξέρετε καμία χώρα (σ.σ. Ελλάδα/ Τουρκία) δεν έχει το μονοπώλιο του σωστού και του λάθους εδώ, η Ευρώπη θα πρέπει να μεταχειρίζεται την Τουρκία λίγο καλύτερα , είναι μια σημαντική δύναμη, είναι γείτονες εδώ και χρειάζεται να διαχειριζόμαστε τη σχέση αυτή για να έχουμε μια ειρηνική συνύπαρξη και με ενοχλεί το γεγονός ότι υπάρχει ρητορική και από όλες τις πλευρές (σ.σ. Ελλάδα, Τουρκία, Ευρώπη)», ανέφερε.

Τις εντολές που έδωσε πέρισυ ο Τσούνης τις υλοποιεί φέτος ο πρωθυπουργός της χώρας.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η σημερινή του δήλωση πως «η σωστή πλευρά της ιστορίας ισοδυναμεί με εθνικό ακρωτηριασμό«;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ