Καρφιά του ευπατρίδη Νικητα Κακλαμανη: Είχαν λεφτά για τον Ζελένσκι αλλά όχι για τους αγρότες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει μόνο από τον κακό της εαυτό» δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης εξαπολύοντας έμμεσα βέλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιμένει να ενισχύει τον Ζελένσκι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Ευρώπης, σε βάρος των ίδιων των Ελλήνων πολιτών.

«Ναι στην Ευρώπη, ναι στην Ευρωζώνη» τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης για να ρίξει τα βέλη του αναφορικά με την αλόγιστη οικονομική στήριξη στην Ουκρανία, την ώρα μάλιστα που οι αγρότες δεν είδαν τα αίτηματά τους να ικανοποιούνται:

«Όχι με το θυμιατό στο χέρι. Όχι υπέρ αυτής της σημερινής Ευρώπης που βρήκε να δώσει 145 δις στον κ. Ζελένσκι αλλά δεν βρήκε 5 δις για τους αγρότες. Με την κα Λαγκάρντ να λέει ότι τον Ιούνιο να δίνει 0% επιτόκιο στην κατάθεση αλλά 6% επιτόκιο στον δανεισμό. Όχι υπέρ αυτής της Ευρώπης των τραπεζών και τραπεζιτών» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και συμπλήρωσε: «Και μετά κλαίμε γιατί στο καινούργιο Ευρωκοινοβούλιο η δεύτερη πολιτική δύναμη θα είναι η ακροδεξιά. Δεν θα μπορούσε η Ελλάδα να αποτελεί εξαίρεση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ