Ακόμα και στις στημένες συνεντεύξεις ο Μητσοτάκης φανερώνει το πραγματικό του πρόσωπο…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδόθηκαν, από δελτία ειδήσεων, αποσπάσματα από μία κάποια πολύ πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη τετ-α-τετ, δηλαδή μονόλογος, με δημοσιογράφο τύπου «γες μαν» (τι άλλο;) με την οποία πέρασε «αντιμιλητί»…ότι αυτός ήθελε! Και τι δεν είπε, όπως στα «Τέμπη θα μας πεί ο εμπειρογνώμονας το τι μετέφερε το τρένο» αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως ούτε ο ίδιος δεν ξέρει! Μα αν ούτε αυτό δεν ξέρει, τότε τι άραγε να ξέρει; Τι να είναι άραγε αυτό που τον φοβίζει να ρωτήσει για να μάθει;

Ούτε τις 57 άδικο-πηγαιμένες νεανικές (λες και μας περισσεύουν) ψυχές δεν σεβάστηκε λέγοντας «εγώ δεν ξέρω». Χωρίς αιδώ!

Ειπώθηκαν και άλλα στην εν λόγω συνέντευξη. Μια συνέντευξη που περισσότερο θύμιζε «απομνηυμονέματα» αφού μετέφερε κατά την διάρκεια αυτής και σκέψεις, δικές του σκέψεις, όπως το «Κασσελάκης Βελόπουλος, μου θυμίζει, (του θυμίζει!) το Τσίπρας Καμμένος».

Αφού λοιπόν έχει τόσο ισχυρό μνημονικό και αυτοπαινεύεται και γι αυτό, γιατί δεν φέρνει στη Βουλή την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, που ο Καμμένος «έπτυσσε» και παραιτήθηκε (μοναδικός υπουργός στη Μεταπολίτευση που παραιτήθηκε για εθνικούς λόγους) για να την καταψηφίσει και ο ίδιος όπως «διαφήμιζε» τότε, περιφερόμενος στις «ρούγες» ως επίκαιρος «επαναστάτης». Εκεί δεν τον βοηθεί το ισχυρό μνημονικό του; Ιδού λοιπόν το, τόσο επίκαιρο, νόσημα της «επιλεκτικής αμνησίας» μάστιγα (της εποχής μας;)που προσέβαλε και τον Πρωθυπουργό. ΜΑΣ.

Κλασσικό το συμβάν στην δοθείσα του συνέντευξη τύπου «ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Αυτό έβγαλε η συνέντευξη μαζί με άλλα, κατά τ άλλα τον άλλο Μήνα θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στην Άγκυρα να συζητήσουν ίσως και για το πως θα ανασχέσουν την «κουτρουβάλα» τους, συν τοις άλλοις. Τουτέστιν «βάστα με να σε βαστώ!». Ο λαός το λέει, και όταν θα έλθει η ώρα, που δεν θ αργήσει, να το φωνάξει ο ίδιος λαός και εδώ το : Αρκετά. Και τότε θ ακουστεί. Καλά καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ