Ξέσπασε η Πεν Νταλαούρα για τις επιθέσεις κατά των συγγενών θυμάτων στα Τέμπη από τρολ του Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάμε τώρα,

Επειδή βλέπω ότι άρχισαν οι επιθέσεις κ σε αυτόν τον πατέρα σύμβολο των Τεμπών από τα γνωστά απόβλητα της Πειραιώς με iso Μαξίμου.

Δεν ντρέπεστε λίγο;

Δείτε τη θλίψη, τον πόνο, την πίκρα κ τη βαρβαρότητα που έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος, είναι αποτυπωμένα εκεί, στο πρόσωπο του, δείτε τα.

Ήρθε στο Χ πριν λίγες μέρες κ τον αγκάλιασαν χιλιάδες από εμάς, με λόγια αγάπης κ στήριξης.

Ζήτησε πολύ ευγενικά να τον «μάθουμε» το Χ, αν θυμάστε.

Ο άνθρωπος, είχε τη ζωή του κ ήταν ευχαριστημένος κ ευτυχισμένος όπως ήταν, με το εστιατόριο του την οικογένεια του κ τα παιδάκια του.

Δεν ήθελε ούτε Χ στα 50 του, ούτε ΜΜΕ ούτε συνεντεύξεις, το λέει σχεδόν σε κάθε του εμφάνιση.

Πριν τον κρίνουμε λοιπόν, αν είπε κάτι σωστά ή λάθος, αν εκφράστηκε ή αποδόθηκε αυτό που ήθελε να πει κατά πως ικανοποιείται ο όχλος της ΝΔ, ας σκεφτούμε όλα τα παραπάνω.

Δεν είναι ούτε πραγματογνώμονας ούτε ειδήμονας, ένας πατέρας είναι που ψάχνει δικαίωση για την κρατική δολοφονία των παιδιών του.

Οι εντεταλμένες μειονότητες δολοφονίας χαρακτήρα του κι εξαγωγής συμπερασμάτων με ταπεινά ελατήρια, κατά τη βούληση που βολεύει κυρίως το κόμμα που δολοφόνησε τα παιδιά του, θα συντριβούν, μην έχετε καμία αμφιβολία.

Το ότι εδώ είμαστε αρένα, δεν σημαίνει ότι ο Νίκος θα είναι το επόμενο θύμα της άρχουσας τάξης, σας γελάσανε.

Ούτε ο Νίκος, ούτε η Καρυστιανού, ούτε η Μαρία η Βλάχου, ούτε ο Βαγγέλης, ούτε ο Χούπας, ούτε ο Ασλανίδης, ούτε η Λάτα, ούτε ο Χρήστος Βλάχος ούτε κανένας από αυτούς τους συγγενείς των 57 παιδιών, δεν θα γίνει θύμα σας.

Εγώ θαυμάζω τον αγώνα σου κύριε μου.
Έχεις τον σεβασμό μου Νίκο Πλακιά.

#με_τον_Νικο ΞΕΚΑΘΑΡΑ ✊

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ