Αδιανόητες δηλώσεις σε «γραμμή» Ερντογάν σε επιτροπή της Βουλής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο προκάλεσε η παρέμβαση του Παντελή Μπούμπουρα σε συνεδρίαση της Βουλής, όπου πέρα από την προπαγάνδα στην οποία επιδόθηκε υπέρ του Ζελένσκι, έφτασε στο σημείο να μιλά ακόμα και για… Τούρκους στη Θράκη!

Ο επιχειρηματίας που τιτλοφορείται ως «επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας σε Κριμαία και Χερσώνα» χαρακτήρισε «βαρβάρους» και «Μογγόλους» όλους τους Ρώσους ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ήταν λάθος των Ουκρανών που απορρόφησε τον ρωσόφωνο πληθυσμό της χώρας στο εσωτερικό της, «όπως έκανε το ελληνικό κράτος που πήγε τους Έλληνες στην Αλεξανδρούπολη και έφερε τους Τούρκους στην Κομοτηνή»!

Για ποιους Τούρκους στην Κομοτηνή μιλά ο ανιστόρητος κ. Μπούμπουρας, στην ίδια γραμμή με τον Ερντογάν;

Αυτούς τους αδιανόητους ισχυρισμούς ο Παντελής Μπούμπουρας τους έκανε στη συνεδρίαση της Βουλής, με την ανοχή του προεδρείου, ενώ προκάλεσε δυσφορία ακόμα και στους βουλευτές που ήταν παρόντες.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που  παρουσιαζόταν ως «ευεργέτης των Ελλήνων στην Ουκρανία» μετά την ρωσική εισβολή, ο οποίος όταν οι Έλληνες της Μαριούπολης μιλούσαν στα ΜΜΕ καταγγέλοντας τα βασανιστήρια από το ναζιστικό τάγμα του Αζόφ, κατηγορούσε τους Έλληνες ότι πληρώνονταν από τους Ρώσους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ